Посібник «Десять запитань від учителів математики»

Посібник «Десять запитань від учителів математики»

Організація економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР) пропонує посібник, у якому містяться відповіді на запитання сучасного вчительства про те, як викладати математику, щоб учні досягали високих навчальних результатів і отримували задоволення від процесу пізнання.

Ця актуальна новаторська книга може стати незамінним путівником для вчителів математики, висвітлюючи переваги й недоліки різних практик викладання й навчання, вплив соціально-економічних, індивідуально-мотиваційних чинників на те, як учні вчать математику та як ставляться до неї.

Видання адресоване широкому колу освітян, передусім учителям математики закладів загальної середньої освіти, методистам інститутів післядипломної педагогічної освіти, викладачам закладів вищої освіти, яких цікавить методика викладання математичних дисциплін, а також учням і їхнім батькам.

Посібник видано на підставі аналізу результатів міжнародного дослідження якості освіти PISA, передусім циклу 2012 року, коли провідною галуззю цього дослідження була математика.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОСІБНИК

Источник: osvita.ua

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *