“Прильоти один за одним”: у мережі з’явилися кадри ударів дронами по НПЗ у Слов’янську-на-Кубані

Дрони атакували НПЗ у Краснодарському краї / Колаж 24 Каналу

Уночі 17 березня у Краснодарському краї було гучно, адже безпілотники атакували нафтопереробний завод у Слов’янську-на-Кубані. Таку подію росіяни охоче фіксували на відео й ділилися ними у мережі.

Так, у російських телеграм-каналах чимало відео, які фіксують прильоти на території нафтопереробного заводу. Після ударів дронами на території підприємства спалахнула масштабна пожежа, передає 24 Канал.

Удари по НПЗ потрапили на відео

Уночі 17 березня у Краснодарському краї пролунали потужні вибухи. Як згодом стало відомо, безпілотники атакували нафтопереробний завод у Слов’янську-на-Кубані.

Росіяни у мережі бідкаються, що прильоти були один за одним. Дехто нарахував щонайменше 7 вибухів. Таку подію росіяни також охоче фіксували на відео й публікували їх у мережі. Зокрема, зафіксували вони й самі прильоти у Краснодарському краї.

Прильоти у Слов’янську-на-Кубані: дивіться відео (Увага! Присутня нецензурна лексика! 18+)

Вибухи у Краснодарському Краї: дивіться відео (Увага! Присутня нецензурна лексика! 18+)

Росіяни також почали обурюватися, мовляв, де “пе-ве-о”, чому не збивають безпілотник тощо. Один з голосів за кадром навіть говорить, що складається враження, ніби безпілотники летять з самої Росії.

Де ППО, братан? Дивися, вони не від хох**в летять, вони з нашої сторони летять,
– бідкається росіянин за кадром.

Росіяни фіксують, як дрони атакують НПЗ: дивіться відео (Увага! Присутня нецензурна лексика! 18+)

Як повідомляють у мережі, під ударом опинився нафтопереробний завод ТОВ “Слов’янск Еко”. Російська влада офіційно відзвітувала, що буцімто нейтралізувала усі безпілотники, а впав на територію заводу “лише один”. Очевидно, збивали дрони саме нафтопереробним заводом, адже з тих відео, що публікують у російських телеграм-каналах, видно щонайменше 2 місця займання, а також прильоти відбувалися вже й після виникнення пожежі.

До слова, атака неабияк налякала працівників заводу. У мережі повідомляють, що в одного зі співробітників стався серцевий напад, коли дрони атакували НПЗ. Як заявляють окупанти, чоловік помер від серцевого нападу.

Вибухи лунали й в інших областях

  • Тривожна ніч проти 17 березня була не лише у Краснодарському краї. Про вибухи повідомляли й в інших областях Росії.
  • Так, у Курській, Брянській та Калузькій областях попереджали про небезпеку. Згодом там пролунали потужні вибухи. Однак місцева влада традиційно відзвітувала про успішну роботу “пе-ве-о”.
  • У російському міноборони вже відзвітували про відбиття “масованої атаки”. Так, окупанти стверджують, що буцімто “ліквідували та нейтралізували 35 дронів”: 4 БпЛА над Московською областю, 3 – над Бєлгородською, 2 – над Калузькою, 1 – над Орловською, 1 – над Ростовською, 4 – над Ярославською, 3 – над Курською, 17 – над Краснодарським краєм.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *