Путін запустив фейк про переговори, але це капітуляція, – Данілов прокоментував статтю NYT

Данілов назвав фейком статтю про готовність Путіна до миру / Колаж 24 Каналу

Стаття The New York Times, де сказано, що диктатор Путін нібито “готовий до переговорів”, не відповідає дійсності. Навпаки вона є закликом до капітуляції.

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов вважає, що Путін не готовий до переговорів.

“Путін або його оточення роблять ці заяви, щоб знизити підтримку нашої країни. Вони запускають ці фейки, що нібито готові до переговорів”, – сказав Данілов.

Він наголосив, що Україна визнає лише формулу миру Володимира Зеленського, яка передбачає повне виведення російських військ та покарання воєнних злочинців.

Бо переговори, які пропонує Росії, досить прості – це наша капітуляція. Ми не можемо дозволити собі капітулювати перед країною, яка ще 24 лютого почала нас знищувати. І ми й надалі йтимемо до перемоги,
– додав секретар РНБО.

Що відомо про статтю NYT

The New York Times опублікувала статтю, у якій ідеться, що Путін щонайменше з вересня 2023 року “сигналізує” через посередників про нібито готовність до припинення вогню та заморожування бойових дій.

Журналісти посилалися на неназвані джерела – двох колишніх високопосадовців, які нібито близькі до Кремля, а також американських та міжнародних чиновників, які отримали такі “сигнали” від посланців Путіна.

У РНБО наголосили, що Росія задіяла американських журналістів, які були завербовані під час їхньої роботи в Москві.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *