Як Путін відреагував на втрату кораблів: Гудков припустив, що насправді важливо диктатору

Українські військові знищили ворожий великий десантний корабель “Новочеркаськ”. Це – неприємний інцидент для Путіна.

Про це 24 Каналу розповів російський опозиційний політик Геннадій Гудков, зауваживши, що знищення ВДК “Новочеркаськ” – неприємна втрата для Путіна. Вона впливає на військовий імідж Росії.

Який зараз план в Путіна

Як наголосив Гудков, в Кремлі зараз “ведуть” одну головну лінію. І на неї списують усі свої невдачі. Зараз там посилено працюють над тим, щоб втримати за собою тимчасово окуповані території.

Вони зараз такий курс взяли. Що б не відбувалося, вони кажуть, що втримують позиції. Там хочуть зробити так, щоб з ними розмовляли. Основна лінія Кремля направлена на те, щоб втримати захоплені території. А у випадку переговорів видати поразку за перемогу. Пропаганда решту зробить,
– стверджує Гудков.

Попри це, для Путіна будь-яка заморожена війна, внаслідок якої він перебуватиме на нещодавно окупованих українських землях, – це перемога. Він буде видавати це як “видатне досягнення” своєму населенню.

Тому втрата корабля – це неприємно. Але йому на це може бути байдуже, як і на людські життя. Єдине, що йому важливе – влада. Він вважає її єдиною умовою збереження власного життя,
– вважає Гудков.

Втрати Росії: коротко

  • В ніч на 26 грудня українські військові знищили російський військовий корабель “Новочеркаськ”. Його уразили в тимчасово окупованій Феодосії.
  • ЗМІ окупантів вже розповідають про понад 30 “зниклих безвісти” російських моряків внаслідок удару. Також багато хто зазнав поранень.
  • З початку повномасштабної війни Росія втратила понад 355 тисяч особового складу. Також наші захисники знищили 5913 ворожих танків, 10973 бойових броньованих машин, 8376 артилерійських систем, 934 РСЗВ, 616 засобів ППО тощо.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *