Романтичні стосунки з підлеглою і незаконні премії: НАЗК має “питання” до мера Старокостянтинова

Мер Староконстянтинова одружився і цим самим порушив закон про корупцію / Колаж 24 Каналу / Фото Wu Jianxiong на Unsplash

Правоохоронці викрили міського голову Старокостянтинова на корупційному правопорушенні. Що саме накоїв посадовець, читайте далі.

Мер Староконстянтинова у минулому році одружився. Однак у НАЗК зовсім не поспішають вітати посадовця. Адже той зареєструвавши шлюб, вчинив злочин.

Що сталося

Правоохоронці з’ясували, що мер оженився з підлеглою, яка обіймає одну з керівних посад в апараті Старокостянтинівської міськради. Це є порушенням закону “Про запобігання корупції”.

Крім того, ще до весілля міський голова виписував премії своїй підлеглій, з якою мав романтичні стосунки.

Відомо, що за вказаним фактом НАЗК склало та направило до Нацполіції обґрунтований висновок про виявлення у діях міського голови правопорушення, пов’язаного з корупцією – порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Зверніть увагу! За даними ЗМІ, йдеться про Миколу Мельничука.Мама і дружина вели “підозріло” розкішний спосіб життя

Нещодавно НАЗК викрило начальника управління боротьби з наркозлочинністю Головного управління поліції у столиці на корупції. Увагу правоохоронців привернули дорогі покупки та володіння його мами та дружини.

Так, у родині посадовця НАЗК виявило майже 4 “необгрунтовані” мільйони. До них входить авто марки Dodge Durango вартістю 697 тисяч гривень, яким користувалася дружина поліцейського. Також у власності дружини перебувала земельна ділянка площею 0,12 гектара у Київській області вартістю понад 3 мільйони гривень. У матері поліцейського – дві квартири в Києві, хоча вона проживає в іншому місці.

Відомо, що офіційний дохід усіх членів родини не дозволів робити їм такі розкошні покупки.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *