Росія атакувала Україну “Шахедами”, у Сумах є постраждалі : хронологія 742 дня війни

Хронологія 741 дня війни / Колаж 24 Каналу

Окупанти продовжують завдавати ударів по мирних об’єктах, порушуючи закони та звичаї війни. Водночас наші захисники роблять все можливе, щоб дати ворогу гідну відсіч на всіх напрямках фронту.

Наша держава протистоїть Росії у повномасштабній війні уже 742 день. Про головні події цієї доби – читайте у матеріалі 24 Каналу.

11:54, 6 березня1 людина загинула внаслідок обстрілу Нетайлового Очеретинської громади

Село потрапило під вогонь о пів на дев’яту ранку — 63-річна жінка отримала смертельну рану і померла на шляху до лікарні.

11:01, 6 березняВ Одеському районі через атаку “Шахедів” пошкоджено черговий рекреаційний об’єкт

Сили оборони Півдня повідомили, що вночі ворог атакував південний регіон “Шахедами”, запустивши їх з тимчасово окупованого Криму.

Загалом захисникам вдалося знищити 20 цілей, з них 2 на Херсонщині та 18 на Одещині. Маневри дронів в житлових кварталах ускладнювали роботу силам ППО.

Внаслідок падіння уламків збитих дронів в Одеському районі пошкоджено черговий рекреаційний об’єкт, газогін, житлові будинки у приватному секторі.

10:59, 6 березняЗагроза не зникла, – Гуменюк попередила українців про можливі обстріли з моря

Гуменюк розповіла, що ракетоносії з 19 лютого не з’являлися на пускових рубежах та чергуванні загалом. Але загроза при цьому не зникла, тому що навіть випуск ракет з бухти можливий.

10:58, 6 березняУ Курській області безпілотник поцілив у склад пального

Губернатор Курської області Старовойт заявив, що горить склад пально-мастильних матеріалів. Однак за даними ЗМІ, безпілотник потрапив прямо в резервуар із паливом.

10:53, 6 березняУ Воронежі чули гучні звуки, а в Бєлгородській області вили сирени

Губернатор Воронезької області сповістив, що в регіоні буцімто виявили кілька безпілотників.Він запевняв, що БпЛА не лише виявили, а й знищили.

Пропагандиські ЗМІ повідомляли, що наші військові буцімто намагалися атакувати військовий аеродром Балтимор, який розташований у Воронежі.

Також є інформація, що ще два БпЛА буцімто були націлені на нафтобазу в регіоні.

Губернатор Бєлгорода Гладков мовялв, що у Бєлгородському районі система ППО буцімто збила БпЛА літакового типу у районі села Ближнє.

10:52, 6 березняНа Хмельниччині під час нічної атаки “Шахед” пошкодив один з об’єктів інфраструктрури

Вночі проти 6 березня в Хмельницькій області пролунали вибухи під час повітряної тривоги. В регіоні працювали сили ППО. Втім, виникли ушкодження інфраструктури. Знеструмленими залишаються кілька населених пунктів.

10:51, 6 березняВорог атакує на 6 напрямках

Протягом минулої доби відбулося 86 бойових зіткнень. Найбільше – на Новопавлівському напрямку.

10:49, 6 березняУ російських військкорів істерика після знищення “Сергія Котова”

В Інституті вивчення війни проаналізували нарікання пропагандистів. Військкори засудили відсутність реакції російського військового командування. Крім того, розкритикували бюрократичну інертність військового апарату Росії.

10:42, 6 березняЗа минулу добу наші військові ліквідували 1250 окупантів

З 24 лютого 2024 року наші захисники та захисниці ліквідували 420 270 російських загарбників. Крім того, на балансі так званої “другої армії світу” стало на кілька сотень засобів ППО, літаків, гелікоптерів менше. Також на дно вдалося відправити 25 кораблів і 1 підводний човен.

06:41, 6 березняУ Сумах зафіксували три прильоти внаслідок атаки “Шахедами”, є постраждалі

Внаслідок ворожої атаки дронами-камікадзе у Сумах зафіксували три прильоти. Міська військова адміністрація повідомила, що на місцях влучання працюють усі аварійно-рятувальні служби.

01:49, 6 березняРосія вночі масовано атакувала Україну “Шахедами”

Окупанти запустили “Шахеди” по містах України. Вороги били з Чорного моря. Влада закликала людей перебувати в укриттях.

01:07, 6 березняЗеленський просить зброю, а не війська США, – Білий дім

Представник Білого дому зауважив, що український президент ніколи не просив, щоб іноземні війська воювали за його країну. Кірбі наголосив, що це хочуть робити особисто він і його війська, але тоді Україні потрібні засоби, і ось тут США потрібно допомогти народу України.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *