Росія обстріляла Миколаїв: кількість жертв зросла

Окупанти вбили чотирьох людей у Миколаєві 11 квітня / Колаж 24 Каналу

Російські військові продовжують тероризувати мирне населення України. Вдень 11 квітня ворог вдарив по Миколаєву. На жаль, є жертви та поранені.

Як зазначили в Офісі генпрокурора, російські військові близько 12:00 завдали ракетного удару по Миколаєву. Внаслідок атаки по обласному центру загинули п’ятеро людей та ще троє зазнали поранень. Їх госпіталізували.

Деталі ракетного удару по Миколаєву

Внаслідок атаки також пошкоджень зазнали житлові будинки та автомобілі місцевих мешканців, а також промислові об’єкти.

Прокурори спільно зі слідчими СБУ, поліції та вибухотехніками Головного управління Національної поліції в області займалися документуванням наслідків обстрілів.

В Офісі Генпрокурора зазначили, що розпочалося досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством. Його розпочали за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури.

Згодом, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що, на жаль, в лікарні помер 37-річний чоловік, який внаслідок вчорашнього обстрілу отримав важкі поранення.

Наслідки ракетного удару по Миколаєву 11 квітня / Фото Офісі генпрокурора

Наслідки ракетного удару по Миколаєву 11 квітня / Фото Офісі генпрокурора

Наслідки ракетного удару по Миколаєву 11 квітня / Фото Офісі генпрокурора

Після обіду ворог атакував Суми

  • Близько 16:20 11 квітня у Сумах пролунали вибухи. Невдовзі стало відомо, що російські військові завдали авіаційного удару КАБами по критичній інфраструктурі міста. Окупанти вдарили по місцевій ТЕЦ.
  • На місці працюють всі необхідні служби. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Водночас наслідки удару по об’єкту уточнюються.
  • Крім того, ворог здійснював обстріл Есманської громади Шосткинського району. За попередньою інформацією, бив зі ствольної артилерії.
  • Внаслідок обстрілу двоє людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Їх доправили до Глухівської лікарні.

Ворог вночі завдав комбінованого удару

  • У ніч проти 11 квітня російські військові знову тероризували мирне населення України. Ворог бив по енергетичній інфраструктурі України. В основному повітряні цілі летіли на Львівську область.
  • За даними Повітряних сил, ворог випустив під час атаки 82 засоби повітряного нападу. Мовиться про 20 крилатих ракет Х-101/Х-555, 6 аеробалістичних ракет “Кинджал”, 12 зенітних керованих ракет С-300. Також окупанти застосували 40 дронів-камікадзе та 4 керовані авіаційні ракети Х-59.
  • Нашим оборонцям неба вдалося знищити 57 повітряних цілей ворога: 16 крилатих ракет Х-101/Х-555, 39 “Шахедів”, а також 2 керовані авіаційні ракети Х-59.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *