Росія вдарила по фермерському господарству на Запоріжжі: є загиблий та поранені

Росіяни атакували село Широке / Вікіпедія

В обід 25 лютого у Запоріжжі пролунав гучний звук вибуху. Окупанти атакували район балістикою. На жаль, не минулося без жертв.

Ворог атакував громаду села Широке Запорізького району. Вибух був на стільки потужний, що його чули й в Запоріжжі.

Росія завдала удару по Запорізькій області

О 14:44 на Півдні та Сході оголосили повітряну тривогу. У Повітряних силах повідомили, що є загроза застосування балістичного озброєння з Криму та закликали громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Очільник Запорізької ОВА Іван Федоров о 14:50 заявив, що в Запоріжжі пролунав вибух. Згодом він уточнив, що ворог атакував село Широке Запорізького району.

Ворожий удар по селу Широке Запорізького району. Подробиці згодом,
– повідомив він.

Незадовго після цього на Запоріжжі та в інших регіонах оголосили про відбій тривоги.

Наслідки обстрілу трагічні

Під вечір Іван Федоров уточнив, що під ударом опинилося саме село Малишівка Широківської громади. Ворог поцілив ракетою по фермерському господарству.

1 людина загинула і 3 поранені. Такі наслідки ворожого удару по фермерському господарству у селі Малишівка Широківської громади. Росія – країна-терорист продовжує забирати життя наших людей. Не пробачимо.
– написав Іван Федоров.

Нагадаємо, що день перед цим, 24 лютого, росіяни вбили 61-річну жінку у прифронтовому Гуляйполі.

Ворог обстріляв Гуляйполе з артилерії: 1 загибла та 2 поранених

24 лютого росіяни обстріляли прифронтове Гуляйполе з артилерії. На власному подвірʼї від уламків ворожого обстрілу загинула 61-річна жінка.

32-річний чоловік, який перебував поруч, зазнав поранення руки. Його доставили у місцеву лікарню. Також поранено і 71-річну жінку, яка потрапила під ворожий вогонь на подвірʼї власного будинку.

За добу ворог обстріляв Запорізьку область понад 200 разів

  • Іван Федоров повідомив, що минулої доби росіяни 263 рази обстріляли 10 населених пунктів Запорізької області.
  • Окупанти вдарили 3 авіаційними снарядами по Роботиному, атакували 60 безпілотниками Вільнянськ, Гуляйполе, Новоандріївку, Новоданилівку, Малинівку, Малу Токмачку та Роботине, здійснили 14 РСЗВ-обстрілів Новоданилівки, Малої Токмачки й Роботиного.
  • Ще 186 артобстрілів прийшлися по території Таврійського, Оріхова, Новоандріївки, Малинівки, Малої Токмачки, Роботиного та інших населених пунктів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *