Росіяни атакували Нью-Йорк авіабомбами і ракетою: влучили у 3-поверхівку, 5 людей – під завалами

Росія атакувала Нью-Йорк на Донеччині / Колаж 24 Каналу

Російські військові 15 січня завдали ракетного удару по Нью-Йорку на Донеччині. Ворог поцілив у трьоповерховий будинок. Відомо про те, що під завалами перебувають п’ятеро людей.

Ворог продовжує тероризувати мирне населення України. Ввечері 15 січня окупанти завдали ракетного та авіабомбового ударів по Нью-Йорку, що на Донеччині.

Троє поранених, під завалами люди

Детальніше про атаку розповів глава Донецької ОВА Вадим Філашкін. Він зазначив, що внаслідок обстрілу постраждали троє людей. Ще п’ятеро перебувають під завалами.

Наслідки атаки Нью-Йорку 15 січня / Фото з телеграму Філашкіна

Наслідки атаки Нью-Йорку 15 січня / Фото з телеграму Філашкіна

Наслідки атаки Нью-Йорку 15 січня / Фото з телеграму Філашкіна

За словами глави ОВА, ворог скинув на селище дві керовані авіабомби. Також окупанти поцілили ракетою у 3-поверхівку. Внаслідок цього обвалився під’їзд. Під його руїнами – люди.

Філашкін зазначив, що представники влади, рятувальники та поліція працюють на місці. Вони розв’язують питання розбору завалів.

Це чергова цинічна атака росіян по цивільному населенню. Її точні наслідки будуть відомі пізніше,
– зазначив він.

Речник ДСНС Станіслав Балдін Суспільному Донбас розповів, що рятувальники розпочали аварійно-рятувальні роботи. Вони займалися пошуком людей, котрі перебували під завалами будинку, який частково обвалився внаслідок атаки.

Залучені дев’ятеро рятувальників та дві одиниці техніки. Через обстріл обвалився один під’їзд, попередньо шукають п’ятьох людей. Ще опитують сусідів щодо того, коли востаннє вони бачили, людей, які перебувають під завалами. Також шукають їх номери телефонів тощо,
– зазначив Балдін.

Він додав, що у будинку поблизу спалахнула пожежа.

О 22:26 Донецька обласна прокуратура повідомила, що цинічного удару по багатоквартирних будинках ворог задав о 18:00. Внаслідок цього осколкові поранення у 62-річної жінки, котра перебувала на вулиці на момент атаки.

Крім того, травм зазнали чоловіки 66 та 68 років. Одного з них осколки посікли у його оселі, а другий намагався пересидіти обстріл у підвалі. Відомо, що постраждалих доправили до лікарні, щоб надати їм кваліфіковану медичну допомогу.

Ворог не лише обстрілює мирне населення на Донеччині. Росіяни також стягують свої резерви на різні напрямки фронту.

Куди підтягуються російські бійці

Детальніше про це в ефірі 24 Каналу розповів начальник служби зв’язків із громадськістю Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо. Він зауважив, що окупанти стягують свої резерви на різні напрямки фронту. І роблять вони це для того, щоб поповнити втрати.

Крім того, ворог шукає слабке місце у нашій обороні. Тому він періодично змінює акценти своїх штурмів, а також кількість обстрілів на певних ділянках фронту.

За словами Фітьо, для окупантів усі напрямки на лінії зіткнення є однаково важливими. Він зауважив, що російські загарбники не полишають спроб бодай кудись просунутися.

Так, упродовж 14 січня зросла кількість атак окупантів на Лиманському напрямку. Подібну ситуацію спостерігали раніше біля Бахмута, а ще раніше – на Куп’янщині. Таким чином ворог намагається виявити погано захищену ділянку в обороні наших військових, щоб розвинути активніші дії згодом.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *