Росіяни ракетами вдарила по Селидовому: хронологія 721 дня війни

Війна в Україні / Колаж 24 Каналу

В Україні триває 721 доба повномасштабного вторгнення Росії. Ворог продовжує наступ на Сході та Півдні країни. Сили оборони стримують росіян та завдають противнику втрат.

Про головні події дня, ситуацію на фронті, втрати противника станом на 14 лютого – розповідає 24 Канал.

08:15, 14 лютого07:25, 14 лютогоВ Селидовому загинули троє людей, поранено – 12

Унаслідок обстрілу Селидового загинули троє людей, кількість поранених зросла до 12 людей. Пресслужба Селидівської міської військової адміністрації повідомила, що серед поранених чотири дитини. Загинули 3 цивільні особи – 1 з них дитина.

06:39, 14 лютогоВорог вночі двічі вдарив по Селидовому

Російська армія ввечері 13 лютого завдала цинічного обстрілу по Селидовому у Донецькій області. Внаслідок удару у місті є постраждалі. Повторно росіяни обстріляли населений пункт близько 1:00 ночі.

Під час першого удару російські загарбники влучили у житловий будинок – у 5-поверхівку, внаслідок чого 12 квартир в одному з під’їздів зруйновані повністю.

На місці працюють рятувальні служби.

06:37, 14 лютогоСпікер Джонсон не виноситиме на голосування пакет допомоги для України

Спікер Палати представників США Майк Джонсон відмовився виносити законопроєкт щодо допомоги України на голосування.

Журналісти The New York Times розповіли, що за кілька годин до того, як Сенат схвалив законопроєкт про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню одностороннім голосуванням 70 проти 29, спікер Палати представників Майк Джонсон припустив, що він не дозволить голосувати за цей пакет.

06:35, 14 лютого Гайдай отримав нову посаду

Кабмін призначив Сергія Гайдая очільником Мукачівської районної державної адміністрації. Раніше він обіймав посаду керівника Луганської ОВА.

06:34, 14 лютогоСША відхилили пропозицію Путіна “заморозити війну” в Україні

Путін надсилав сигнали Вашингтону щодо “готовності розглянути питання про припинення вогню в Україні”. Reuters з посиланням на джерела пише, що американські партнери відхилили цю пропозицію після зустрічі з посередниками.

06:22, 14 лютогоУ Німеччині знову напали на українського підлітка

У гімкцькосу Меттмані невідомий чоловік напав на 15-річного українця. Підліток отримав травми голови, однак загрози його життю немає. Нападник висловлював ксенофобські вирази перед тим, як вдарити 15-річного підлітка.

Це вже другий напад на українських підлітків у Німеччині за останні два дні.

06:08, 14 лютогоБайден розкритикував Трампа

Рлрнондньо Трамп заявив, що може заохотити Росію напасти на союзників по НАТО, мовляв, платити мають усі. Ідеться про країни, які, на думку Трампа, не виконують своїх зобов’язань перед Альянсом і сплачують менші внески на оборону.

Чинний президент СШАДжо Байден звинуватив Трампа в тому, що той вклонився Путіну.

Жоден інший президент в нашій історії не схилявся перед російським диктатором. Дозвольте мені сказати це настільки чітко, наскільки я можу: я ніколи цього не зроблю. Заради Бога, це нерозумно. Це ганебно. Це небезпечно. Це не по-американськи,
– сказав Байден.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *