Росіянин, якого підозрюють у вбивстві українців у Німеччині, міг бути п’яним, – Spiegel

Коротка версія новини

  • У Німеччині двох українців вбили ножем, підозрюваний росіянин, якого затримали, можливо був п’яним.
  • Росіянин, якого підозрюють у вбивстві, зізнався у скоєному та був затриманий у стані алкогольного сп’яніння.
  • Інформація щодо наявності алкоголю в крові жертв не була оприлюднена, а мотив вбивства залишається невідомим.
  • Підозрюваний у вбивстві українців виявився фанатом кремлівського диктатора Путіна та відомою постаттю у проросійських колах.

Вбивство українських військових у Німеччині / Колаж 24 Каналу

У Німеччині внаслідок ножових поранень було вбито двох громадян України – чоловіків 23 та 36 років. Росіянин, якого підозрюють у вчиненні злочину, ймовірно, був п’яний.

Трагедія сталася 27 квітня в баварському місті Мурнау-ам-Штафельзее. Українців знайшли з колото-різаними пораненнями на території торгового центру в Мурнау. Наразі підозрюваного у подвійному вбивстві затримано.

Росіянин, ймовірно, був у стані алкогольного сп’яніння

Видання Spiegel повідомило, що згідно з даними, які оприлюднила місцева поліція, злочин стався на території торгового центру в Мурнау. За словами правоохоронців, все відбулось у місці, “де люди зустрічаються і п’ють пиво”.

Відомо, що 57-річного росіянина, якого підозрюють у подвійному вбивстві, було затримано у його квартирі. Він без опору дав себе затримати. Росіянин був п’яний і зізнався у скоєному. У нього нібито виникла сварка.

Станом на зараз інформації щодо того, чи виявили вміст алкоголю в крові потерпілих українців, оприлюднено не було. Як розповіли у поліції, ймовірно, чоловіки були знайомі. За даними Bayerischer Rundfunk, міністр внутрішніх справ Баварії Йоахім Геррманн розповів, що є свідки, які бачили чоловіків разом раніше.

Посадовець наголосив, що наразі “немає переконливих ознак”, що “це було, так би мовити, відображенням протистояння між Росією та Україною”. Натомість за його словами, є вказівки на те, що “у всіх учасників було багато алкоголю”.

За словами речника поліції, відповідних результатів аналізу крові поки немає. Водночас мотив вбивства наразі не з’ясовано.

Вочевидь був прихильником Путіна

  • 57-річний громадянин Російської Федерації, якого підозрюють у вбивстві двох українських військових в Німеччині, є фанатом кремлівського диктатора Володимира Путіна. З’ясувалося, що зловмисник був також відомою людиною у пропутінських колах.
  • Про це повідомив директор Ініціативи Центр європейської стійкості в Берліні Сергій Сумленний в етері КИЇВ24. Він зазначив, що навіть не зважаючи на закон про заборону антиукраїнських настроїв у Німеччині, пропутінські росіяни продовжують пропагувати кремлівські наративи.
  • Сумленний підкреслив, що в Німеччині є значна кількість антиукраїнськи настроєних росіян, які навіть об’єднуються у певні групи. А підозрюваний у вбивстві українців є відомою постаттю в пропутінських колах. За його словами росіянин був членом багатьох цих ком’юніті й навіть відкрито носив шеврони з літерою “Z”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *