Розміром з футбольне поле: неподалік Авдіївки є ділянка, де лежить понад сотня трупів окупантів

Дмитро Лазуткін, начальник служби зв’язків із громадськістю 47-ї ОМБр, розповів про втрати росіян. За його словами, перед росіянами стоїть завдання оточити Авдіївку, тож вони не зупиняються.

На 29 січня ЗСУ знищили понад тисячу окупантів, 10 танків, 16 артсистем і 25 бойових броньованих машин. Тож робота з ліквідації ворога триває.

У 47 ОБМр не вважають запас росіян безкінечним

За словами Лазуткіна, ситуація складна, бо ворог накопичив безліч сил і засобів. У той же час не варто вважати, що людський ресурс росіян безкінечний.

Піддаватися паніці, оцим російським ІПСО, мовляв, що вони безкінечні, що вони там не закінчуються, я б не радив. Від Красногорівки до залізниці, від залізниці до Степового там їх стільки лежить, що можна просто візуалізувати це закінчення,
– пояснив він.

Красногорівка та Степове – населені пункти на півночі Авдіївки, де 47 бригада тримає оборону.

Де розташовані Красногорівка та Степове, яка ситуація під Авдіївкою: показуємо на карті

Там є ділянка розміром з футбольне поле, де більше сотні трупів російських військовослужбовців, які вже ніколи не повернуться в свої родини. Вони залишилися назавжди на Донеччині. Є цілий цвинтар військової техніки. Тобто величезні втрати несе ворог зараз, і вони дадуться взнаки рано чи пізно. Тому це величезна і дуже потрібна робота зараз виконується поблизу Авдіївки,
– пояснив Лазуткін.

З огляду на хвилі наступу росіян ЗСУ потребують більше дронів, засобів РЕБ і боєприпасів.

Українці знищують ворога і його техніку

  • У вечірньому зведенні Генштабу мовилося про те, що ЗСУ перетворили на брухт дві системи ППО противника та РЕБ. На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили 8 атак поблизу Новобахмутівки, Авдіївки, а також ще 5 атак неподалік Первомайського та Невельського, що на Донеччині.
  • А прикордонник розповів, як збив російський Су зі “Стінгера”. Першу ціль він пропустив, бо було дуже мало часу на реагування – буквально 5-7 секунд. А от у другий літак уже влучив – ракета наздогнала винищувач.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *