Самі росіяни кажуть про ураження, – у Повітряних силах про наслідки атаки на Бельбек

Ігнат розповів, що росіяни визнають знищення російських літаків / GettyImages та Колаж 24 Каналу

Україна продовжує проводити успішні операції зі знищення авіації ворога. Зокрема, самі ж росіяни визнають, що кілька одиниць вдалося знищити під час атаки аеродрому в Криму.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону розповів, що в російських пабліках шириться інформація, що під час атаки на аеродром Бельбек було ліквідовано щонайменше три російські літаки.

Росіяни самі визнають втрати

Речник Повітряних сил повідомив, що питання наслідків удару по аеродрому – це більше компетенція українських розвідок, адже вони послуговуються різними джерелами.

Водночас дані, які надходять до Повітряних сил, теж відрізняються. За словами речника Повітряних сил, найкраще підтвердження успішності атаки – це те, що росіяни самі визнають свої втрати та пишуть про це у своїх пабліках.

Але ще краще – це некрологи в російських пабліках, це те, що вони самі вже визнають і публікують інформацію про те, що було знищено три літаки, потім там був особовий склад. Це найкраще підтвердження того, що “не всі цілі збито”, як вони звикли казати,
– зазначив Юрій Ігнат.

Ігнат прокоментував удар по Бельбеку

  • Українська авіація атакувала в окупованому Криму аеродром Бельбек, де розташовна військова техніка загарбників. Наразі слід дочекатися супутникових фото та даних розвідки, аби оцінити масштаби атаки.
  • Про це заявив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону. За його словами, українські пілоти й надалі працюватимуть над знищенням потужностей ворога на захопленому півострові.
  • Речник Повітряних сил зазначив, що українська 204 бригада тактичної авіації точно повернеться в Крим, і наші захисники вже над цим працюють.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *