Спротив на окупованих територіях набирає обертів: в Олешках з’явилися патріотичні графіті

В окупованих Росією Олешках українці демонструють спротив / Колаж 24 Каналу

Рух опору продовжує демонструвати російській армії, що їх не раді бачити в Україні. У тимчасово окупованих Олешках, що на Херсонщині, українці намалювали графіті з тризубом та синьо-жовтим прапором.

Такий подарунок окупантам намалювали біля будинку, у якому вони мешкають. Таким чином український народ не припиняє нагадувати ворогу, що вони не бажані гості, а їхнє перебування в Україні є лише тимчасовим явищем.

Люди на окупованих територіях намалювали українську символіку

Активісти руху опору “Жовта стрічка” оприлюднили інформацію про те, що українці в Олешках Херсонської області намалювали тризуб та синьо-жовтий прапор. Ба більше, це було зроблено біля будинку, у якому тимчасово перебувають російські загарбники.

Херсонщина продовжує чинити спротив окупантам. Олешки – це Україна! Патріотичні графіті з синьо-жовтим прапором та тризубом зʼявились в Олешках біля будинку, де проживають рашисти. Пишаємось нашими незламними українцями. Віримо та чекаємо ЗСУ,
– мовиться в повідомленні активістів.

Попри тривалу окупацію, місцеві мешканці щиро вірять та чекають на Збройні Сили України.

Українці намалювали графіті біля будинку, де живуть загарбники / Фото “Жовта стрічка”

Водночас громадський спротив на тимчасово окупованих територіях України продовжує набирати обертів.

Люди намалювали патріотичні графіті в тимчасово окупованих Олешках / Фото “Жовта стрічка”

Рано чи пізно українська символіка буде демонструватися у кожній області нашої держави. Попри намагання російських загарбників, які прагнуть цьому завадити.

Українська символіка на окупованих територіях: коротко

  • 22 січня активісти руху “Жовта Стрічка” підняли український стяг в тимчасово окупованому Криму до Дня Соборності України. Такий вчинок було зроблено, аби показати “єдність українського народу, бо Крим – це Україна”. Як зазначили активісти руху “Жовта Стрічка”, український стяг розгорнули на одній із вершин кримських гір Пахкал-Кая.
  • Водночас стало відомо, що тоді прапор підняли й у тимчасово окупованій Макіївці Донецької області. Його встановили активісти руху “Жовта Стрічка”. Мовиться, що це сталося біля мікрорайону “Сонячний”. Український прапор височів на териконі, з якого видно дорогу з Донецька до кордону з Росією.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *