“Шахеди” атакували Одесу: уламки дронів спричинили пожежу

В Одесі після атаки “Шахедами” спалахнула пожежа / Колаж 24 Каналу (фото Getty Images і з відкритих джерел)

Російська армія ввечері 27 лютого обстріляла Південь України “Шахедами”. Внаслідок ворожої атаки постраждала Одеса.

У місті внаслідок атаки “Шахедами” виникла пожежа. На місці вже відпрацювали рятувальні служби.

В Одесі виникла пожежа після атаки “Шахедами”

У Силах оборони Півдня України зазначили, що нічний дроновий терор ворог спрямував з акваторії Чорного моря по прибережних територіях півдня.

Сили протиповітряної оборони відпрацювали результативно по всіх БпЛА типу “Шахед”,
– зазначили військові.

Водночас падіння уламків одного зі збитих дронів спричинило замикання в електромережі об’єкта критичної інфраструктури в Одесі.

“Виниклу пожежу оперативно ліквідовано. Люди не постраждали”, – наголосили у Силах оборони.

Наостанок військові пообіцяли надати більш детальну інформацію про кількість збитих російсько-іранських дронів-камікадзе у ранковому зведенні.

Зверніть увагу! Оперативно про тривоги, ракетну небезпеку для усіх областей України та вибухи читайте в нашому телеграмі.Росія запускала по Півдню Україні “Шахеди”

  • Повітряна тривога пролунала в південних областях нашої держави близько 21 години 27 хвилин. Тоді військові попереджали про рух ворожих безпілотників у напрямку Білгород-Дністровського району Одеської області.
  • Згодом мапа тривог України почала “червоніти” і сирени пролунали у кількох південних і центральних областях. Далі у Силах оборони Півдня України зазначили, що йде бойова робота в Одеській області.
  • Близько 22 години 30 хвилин в мережі зазначали про те, що в Одесі “шумно”. Олег Кіпер, голова Одеської ОВА, о 22:30 в телеграм-каналі закликав жителів міста перебувати в укриттях до оголошення відбою повітряної тривоги.
  • За словами очевидців, вибухи в Одесі лунали “канонадою”. Крім того, одесити чули “один довгий протяжний звук”, який раніше в місті досі не лунав.
  • Повітряні сили повідомили, що безпілотні літальні апарати типу “Шахед” змінили курс на Одесу. Військові закликали громадян перебувати в укриттях. Уже через пів години Повітряні сили оголосили про відбій загрози у неба російсько-іранських дронів-камікадзе типу “Шахед”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *