“Шахеди” долетіли до Вінниці: в області чули вибухи

У ніч проти 10 березня російські загарбники запустили дрони-камікадзе типу “Шахед”. Повідомляється, що у Вінниці пролунали вибухи.

Близько о 22:18 у Повітряних силах повідомили про загрозу ударних БпЛА. Тривога ширилася більшістю областей України, повідомляє 24 Канал.

У Вінниці пролунали вибухи

Орієнтовно о 00:36 у Вінницькій області пролунало сповіщення повітряної тривоги. Місцеві телеграм-канали повідомляли про вибухи в області.

Наразі тривога у місті та області триває. Повітряні сили пишуть, що фіксують “Шахеди” на Черкащині, які прямують на північний захід.

Офіційна карта повітряних тривог України / Скриншот 24 Каналу

Раніше телеграм-канали повідомляли про рух безпілотників у Звенигородському районі Черкаської області, які рухалися західним курсом на Вінниччину.

Не нехтуйте особистою безпекою. Перебувайте в укриттях та не забувайте про правило “двох стін”. Слідкуйте за повідомленнями офіційної влади.Раніше окупанти вдарили по Дніпропетровщині

  • Росія вночі проти 9 березня атакувала Україну дронами-камікадзе типу “Шахед” з мису Чауда в Криму та російського Приморсько-Ахтарська. Вибухи лунали щонайменше у Дніпропетровській та Сумській області.
  • Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що Росія вранці 9 березня атакувала Червоногригорівську громаду Нікопольського району.
  • За його словами, внаслідок ворожого удару загинув 16-річний юнак. Ще один 22-річний хлопець перебуває у лікарні у важкому стані.
  • Він додав, що це наслідки ранкової атаки росіян з артилерії.
  • Глава Дніпропетровської обласної військової адміністрації також розповів, що внаслідок атаки росіян пошкоджені приватний будинок, господарська споруда, лінія електропередач, а також газогін.
  • Вранці Повітряні сили ЗСУ відзвітували, що наші військові збили 12 з 15 ворожих безпілотників. Дрони збили у межах Дніпропетровської, Донецької та Полтавської областей.
  • На жаль, у Кривому Розі, що на Дніпропетровщині, є влучання по промисловому підприємству. Там була пожежа.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *