Що планують росіяни у війні напередодні виборів в Росії: у ГУР розкрили деталі

Українська розвідка розкрила плани окупантів у війні до виборів в Росії / Колаж 24 Каналу

Українські Сили оборони готуються до різних сценаріїв на полі бою до президентських виборів у Росії. Противник не залишатиме спроб пошуку видуманих “перемог” і може докладати зусиль в пропаганді, зокрема, ІПСО в нашій державі. 

Ворог разом з інформаційною пропагандою буде намагатися займати активну позицію на полі бою. Про це в ефірі телемарафону повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, інформує 24 Канал.

Яку ситуацію очікувати на фронті

На думку Юсова ворог продовжить окремі операції наступу на окремих ділянках фронту.

Ми бачимо на українському сході загострення, які тривають і активну дію українських сил безпеки та оборони. Тут власне і військово-політичне керівництво поінформоване і готується до різних сценаріїв,
– розповів представник ГУР МО.

Він наголосив, що українські сили безпеки та оборони готуються до різних сценаріїв, в тому числі на Куп’янському напрямку, хоча, як зазначив Юсов, “більше, ніж повідомлялося, ми повідомляти не будемо”.

Тактика противника

Представник ГУР також прокоментував можливі дії окупантів. За його словами, вони матимуть комбінований характер.

Якщо ми говоримо про постійну загрозу з повітря, ті самі ракетні удари і БпЛА, то це також елементи реакції на відсутність успіхів на полі бою. Тому разом з пропагандою ворог буде до березня намагатись максимально активну позицію займати,
– констатував Юсов.

Окупанти не покидатимуть пошук видуманих “перемог”

За словами Юсова, якщо говорити про російську пропаганду, то їй реальність не дуже значима.

Якщо немає реальних здобутків на полі бою, а, як зазначив Юсов, їх немає, то будуть вигадані, уявні, реалізовані чергові ІПСО проти України та оголошені неіснуючі перемоги.

Це те, що роспропаганда буде робити і вже робить готуючись до виборів Путіна,
– заявив розвідник.

Що відомо про вибори президента в Росії

  • Вибори президента в Росії відбудуться 17 березня 2024 року. Очікувано про участь в них оголосив Владімір Путін.
  • Відомо, що війна проти України створила нову соціальну напругу всередині Росії. Так, аналітики зауважили, що родичі мобілізованих продовжують подавати масові скарги та заклики про допомогу, попри повідомлення про спроби Росії цензурувати такі скарги.
  • За даними, російського “опозиційного видання” з початку повномасштабного вторгнення росіяни надіслали понад 180 000 скарг щодо питань, які стосуються міноборони, до управління по роботі зі зверненнями громадян.
  • В Інституті вивчення війни зауважили, що Кремль, ймовірно, стурбований тим, як зміна російського сприйняття війни в Україні вплине на результати президентських виборів. Ворожа влада вживає заходів для того, щоб фактична підтримка диктатора на виборах не спиралася на “успіхи” Росії на полі бою. Зокрема, Путін зосередить свою президентську кампанію на нібито внутрішній стабільності країни-агресорки та посиленні критики Заходу, а не на війні.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *