Що потрібно Україні для прориву на фронті: Умєров пояснив

Що потрібно Україні для прориву / GettyImages та Колаж 24 Каналу

Стартувала чергова зустріч у форматі “Рамштайн”. В українському оборонному відомстві пояснили, чого потребують військові для того, аби здійснити прорив на фронті.

Міністр оборони Україна Рустем Умєров на засіданні у форматі “Рамштайн” окреслив, що потрібно українській армії для прориву. Він наголосив на важливості забезпечення наших військових всім необхідним.

Потрібен прогрес

За словами Умєрова важливо, що наші військові отримали інноваційні технології.

Саме тому у 2024 році оборонні технології матимуть центральну роль у порядку денному Міністерства оборони,
– зазначив чиновник.

Міністр оборони подякував нашим партнерам, які підтримують Сили оборони. Він наголосив на важливості планування довгострокових пакетів допомоги.

За словами Умєрова, Україна готова співінвестувати у технології та ділитися досвідом реальних бойових дій.

Ллойд Остін розпочав засідання “Рамштайну” в онлайн-форматі

  • Міністр оборони США Ллойд Остін 23 січня офіційно відкрив засідання Контактної групи з питань оборони України. Цього місяця воно проходить у форматі онлайн-конференції. Українську делегацію на зустрічі очолює міністр оборони Рустем Умєров.
  • Ллойд Остін наголосив, що Сполучені Штати, а також вся міжнародна коаліція, яка налічує близько 50 союзників та партнерів, залишаються відданими підтримці України в її боротьбі проти країни-агресорки.
  • За його словами, якщо їм не вдасться стримати Росію, то це стане знаком для інших потенційних агресорів. Це спровокує ще більше кровопролиття та хаос.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *