Щоб “довбати” окупантів: яке новітнє озброєння допоможе ЗСУ нищити ворога у Криму

У Флориді, що у США, 15 січня закінчилися випробовування бомби малого діаметра та великого радіуса дії. Такої зброї немає ще ні в кого у світі.

Член Республіканської партії Борис Пінкус зазначив 24 Каналу, що її могли спроєктувати спеціально для України. Імовірно, мовиться саме про американські бомби GLSDB.

Допоможе нищити окупантів у Криму

“Бомбу спроєктували спеціально для України – розрахунок на те, що Україна зможе “довбати” окупантів хоча б на своїй території – у Криму”, – сказав член Республіканської партії.

Так, у тимчасово окупованому Криму багато військових об’єктів загарбників. І, на думку Пінкуса, поки Україна не почне бити по цих об’єктах і не почне проводити сухопутний наступ на півострів – успіхів ми не відчуємо.

Тому сьогодні такі види озброєння плануються та надходять. Думаю, найближчим часом чи станемо свідками результатів використання Україною нових видів озброєння,
– підсумував член Республіканської партії.

Що відомо про допомогу Україні

  • Українські захисники найближчим часом отримають американські бомби GLSDB. Заступниця державного секретаря США Вікторія Нуланд заявила, що ці бомби вже прямують до ЗСУ.
  • Додамо, що розумні бомби GLSDB – гібрид авіабомб та касетних боєприпасів з дальністю ураження до 150 кілометрів.
  • Нідерланди готують до передачі Україні першу партію винищувачів F-16. 5 лютого Міноборони країни повідомило, що нададуть Україні більше літаків, ніж обіцяли. Загалом наша держава отримає 24 винищувачі від Амстердама. Восени у Нідерландах казали, що F-16 поставлять вже у 2024 році.
  • Брюссель планує передати Україні 1 155 000 снарядів до кінця цього року. Мовиться про артилерійські боєприпаси для Сил оборони.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *