Спікер Палати представників Джонсон отримав валентинку від Білого дому: що вона містила

Білий дім присвятив Джонсону колючу валентинку / Колаж 24 Каналу

14 лютого весь світ відзначав День закоханих. З цієї нагоди спікеру Палати представників Майку Джонсону Білий дім присвятив віршовану валентинку.

Так, у своєму дописі у мережі X Білий дім виклав валентинку з Джонсоном. Сама листівка містить надзвичайно лаконічний і символічний вірш.

Джонсон розбиває серця

На валентинці можна побачити портрет самого Майка Джонсона. А наклали його на тло з безліччю розбитих серденьок. Також світлина містить вірш, який нагадує англомовний віршик Roses Are Red – “Троянди червоні”.

Отже, якщо перекласти написане на валентинці, то можна прочитати такий текст:

Троянди червоні
Фіалки сині
Угоду про кордон зірвано
Через тебе.

Майку Джонсону присвятили валентинку / Фото Білого дому

Народна творчість не має меж. Так, “Троянди червоні” отримали ще цілу низку яскравих переосмислень. В одному з них українців закликають донатити, а в іншому, на яке ми натрапили у мережі, – святкують успішне ознайомлення з морським дном “Цезаря Кунікова”.

У мережі надихнулися віршем і закликають донатити / Скриншот з мережі X

Також висміюють знищений “Цезар Куніков” / Скриншот з мережі X

Джонсона критикують не просто так

  • Звернімо увагу, що Майк Джонсон раніше заявляв, що наразі не має планів виносити законопроєкт про допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню на суму у 95 мільярдів доларів виносити на розгляд.
  • Спікер Палати представників зауважив, що нині увага нижньої палати Конгресу прикута до іншого. Мовиться про процес асигнувань – розпорядженням коштів бюджету.
  • Зауважимо, що американські сенатори оприлюднили широку двопартійну угоду на початку лютого. Її сума – 118,2 мільярда доларів. Ця сума охоплює допомогу для нашої держави та Ізраїлю, а також посилення кордону США на Півдні країни.
  • Звернімо увагу, що відповідний законопроєкт передбачає виділення Україні допомоги у розмірі 60,1 мільярда доларів.
  • І лише 5 лютого Сенат США виклав компромісний законопроєкт, який містить допомогу для України. Втім, Майк Джонсон уже встиг назвати його “мертвим після надходження” у Палату.
  • Кількома днями раніше американський президент Джо Байден вкотре звернувся до Конгресу. Він закликав схвалити допомогу для України та підкреслив, що “ціна бездіяльності зростає з кожним днем”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *