Тоді може загнутися через рік, – Світан сказав, які удари по Росії вагоміші за санкції

Видання The Telegraph пише, що Росія планує вести війну щонайменше 3 – 4 роки. Для цього країна-окупантка намагається наростити оборонну промисловість.

Утім, Росія насправді може вести війну ще більше, оскільки санкційна політика наразі не є такою потужною. Про це у розмові з 24 Каналом відзначив військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан.

Які санкції можуть вплинути на Росію

Роман Світан вважає, що санкцій, які наразі накладені на Росію, недостатньо. Економіка країни-агресорки мала припинити своє існування ще у 2014 році, коли окупувала Крим та частину Донецької і Луганської областей.

“Єдине, що їх наразі почало турбувати, – сакційні моменти, які накладає СБУ знищуючи нафтоперакачуючі термінали та НПЗ”, – зазначив Світан.

Він підкреслив, що це – абсолютно законні цілі в умовах війни. Оскільки російська армія заправляє свою техніку відповідними нафтовими продуктами.

“Від санкцій російська економіка не страждає, а ось така пряма участь може поставити на ній хрест. І тоді економіка загнеться не за 3 – 4 роки, а за рік, якщо креативно підійти до цього питання”, – додав військовий експерт.

“Бавовна” в Росії: останні новини

  • У ніч з 24 на 25 січня ударні БпЛА атакували НПЗ у Туапсе. Сталася потужна пожежа. Завод припинив свою роботу, а його відновлення може зайняти досить тривалий час.
  • В російському елітному селі для працівників міноборони сталася пожежа у приватному бомбосховищі. Причиною цьому став вибух.
  • Окупанти 2 доби гасили пожежу в порту Усть-Луга. Внаслідок цього зупинено технологічний процес на заводі “Новатек”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *