ТРЦ у Дніпрі до та після російської атаки: у мережі показали моторошне фотопорівняння

ТРЦ у Дніпрі після влучання / Колаж 24 Каналу

Зранку 29 грудня росіяни завдали терористичного удару по Дніпру. Окупанти поцілили по ТРЦ та понівечили сучасну будівлю.

Зранку ворог вдарив по торговому центр у Дніпрі. На місці виникла пожежа.

Як виглядає сучасний ТЦ Дніпра після терористичної атаки

У мережі показали, як виглядав торговий центр до того, як його “звільнили” росіяни.

Торговий центр у Дніпрі до та після влучання

На фотографіях від ОВА наслідки терористичного удару також добре видно. На додачу можна побачити, що постраждали і автівки, які були запарковані поруч.

Також у кадр потрапив рятувальник, який оглядає зруйноване приміщення на наявність людей.

Окупанти вдарили по пологовому будинку

Ворог також атакував пологовий будинок. Відомо, що у медзакладі спалахнула пожежа. Одна секція будівлі повністю згоріла. В усьому закладі повибивало вікна. Однак, на щастя, минулося без постраждалих і загиблих.

Мер міста Борис Філатов відреагував на цинічний удар росіян. Він розповів, що пів ночі не спав і дуже захвилювався, коли йому повідомили про те, що окупанти поцілили у пологовий будинок. Втім, згодом він дізнався, що ракета пройшла по дотичній, унаслідок чого вдалося уникнути жертв. Крім того, рятувальники спрацювали оперативно і змогли евакуюти 4-ьох породіль.

Головне про вибухи у Дніпрі

  • Зранку 29 грудня під час масованого обстрілу України у Дніпрі пролунала серія вибухів.
  • Відомо, що внаслідок обстрілу Дніпра загинули 5 людей. Також, на жаль, у місті 28 поранених внаслідок атаки. Серед них півторарічна дитина.
  • Прокуратура почала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.
  • Окрім ТРЦ у Дніпрі понівечені приватна оселя, шестиповерхова будівля, пологовий будинок, 2 школи та бібліотека. Також пошкоджений автобус і контактна мережа.
  • На щастя, постраждалих у пологовому будинку немає. Усі пацієнти і медперсонал встигли перейти в укриття.
  • Загалом окупанти атакували Україну 158 повітряними цілями. З них – понад сотня крилатих ракет. 114 “Шахедів” і ракет вдалося збити.
  • Станом на 17:00 відомо про понад 20 загиблих та понад 130 поранених унаслідок ранкової атаки. Кількість жертв і постраждалих постійно зростає.
  • Вдень 29 грудня російські військові повторили ракетну атаку. Вони випустили ворожі цілі з Курської області у напрямку Сумщини, Черкащини та Полтавщини. У Сумах та Смілі лунали вибухи. У Смілі – 9 потерпілих та 51 пошкоджений будинок.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *