Тривожна ніч для окупантів: у Макіївці масштабна пожежа, а в Бердянську – вибухи

У тимчасово окупованій Макіївці масштабна пожежа / Колаж 24 Каналу

На тимчасово окупованих територіях уночі 21 грудня досить неспокійно. Так, у Макіївці на Донеччині масштабна пожежа, а в Бердянську лунали вибухи й зникало світло.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали. До слова, “тривожно” 21 грудня було й в тимчасово окупованій Керчі, де пролунало щонайменше 4 вибухи, а окупанти перекривали Кримський міст, передає 24 Канал.

У Макіївці горить газопровід

Місцеві жителі у мережі повідомляють, що у тимчасово окупованій Макіївці масштабна пожежа. Що стало причиною – наразі невідомо.

Пожежа у Макіївці: дивіться відео

Заграва від пожежі у Макіївці: дивіться відео

Згодом окупаційний мер Макіївки Владіслав Ключаров заявив, що у Кіровському районі на садовому товаристві зафіксовано “факельне горіння газопровідної труби”. Деталі інциденту він розкривати не став.

У Макіївці горить газопровід: дивіться відео

У Бердянську пролунали потужні вибухи

У тимчасово окупованому Бердянську пролунали потужні вибухи близько о 20:00. Як повідомляють місцеві телеграм-канали, після “бавовни” у місті почала лунати тривога, а окупанти почали ховатися в укриттях.

За попередньою інформацією, вибухи пролунали у центральній частині Бердянська. Користувачі у мережі також повідомляють, що чули, як над містом буцімто “щось пролетіло”, але не виключають, що могла працювати російська “пе-ве-о”. Також місцеві жителі додають, що після вибухів місцями почало зникати світло.

Пропагандисти вже відзвітували, що буцімто “ліквідували 2 повітряні цілі”. Втім, подробиць повідомляти не стали.

Вибухи на тимчасово окупованих територіях: останні новини

  • Вдень 21 грудня вибухи пролунали у тимчасово окупованому Токмаку на Запоріжжі. У мережі повідомляли щонайменше про 3 потужних прильоти, які чули у різних куточках міста. Як згодом повідомили окупанти, “бавовна” завітала до будівлі мерії, де базувалися окупанти та колаборанти.
  • Зранку 20 грудня потужні вибухи лунали у тимчасово окупованому Криму. Як повідомили партизани, під ударом опинився Центр далекого космічного зв’язку повітряно-космічних сил Росії та військова частина 28735.
  • Увечері 18 грудня у Мелітополі вибух пролунав поблизу 22-ї школи, де окупанти облаштували штаб. Як повідомив Іван Федоров, мішенню дій спротиву був поліцейський-зрадник, який перейшов на бік росіян і з особливою жорстокістю ставився до мелітопольців.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *