Труну опустили в могилу під музику з “Термінатора”: Навального нарешті поховали в Москві

Навального поховали під саундтрек із фільму “Термінатор” / Колаж 24 Каналу

1 березня так званого російського опозиціонера Олексія Навального нарешті поховали. Звернімо увагу, що його труну опускали під музику з бойовика “Термінатор”.

Епопея з похованням Олексія Навального нарешті дійшла до свого логічного завершення. Так званого російського опозиціонера поховали в Москві. До того ж його труну опускали під досить епічний саундтрек.

Навального врешті поховали

Труну спускають у могилу під музику “My way”,
– написав соратник політика Іван Жданов.

Політик Леонід Волков під час трансляції зауважив, що композиція “My way” Френка Сенатри – одна з улюблених пісень Навального. А після неї музиканти зіграли ще одну пісню, на яку ми і звернули увагу, мовиться про музичну тему з бойовика “Термінатор 2”. Соратниця політика Кіра Ярмиш пояснила, чому пролунала ця пісня.

Олексій вважав “Термінатор 2” найкращим фільмом на землі. На його похороні зіграли музику з фінальної сцени,
– написала вона.

Труну Навального опустили під музику з “Термінатора”: дивіться відео

Звернімо увагу, що ця музична тема лунає в легендарному фільмі у момент, коли герой Арнольда Шварценеггера тоне в розплавленому металі. Зауважимо, що ця стрічка відома ще одною культовою фразою – “I’ll be back” – “Я повернуся”.

Людей не пропускали попрощатися з Навальним

Соратники Навального заявили, що до цвинтаря прийшли тисячі людей. Утім, їх не пропускали всередину, щоб попрощатися з так званим опозиціонером.

Натовп навіть скандував: “Пропустіть попрощатися”. На це поліцейський відповідав, що потрібно зачекати.

Натовп просив впустити його до Навального: дивіться відео

Згодом людей почали запускати. Поблизу цвинтаря стояли десятки автозаків, а також поліцейські. Усе в найкращих традиціях: у Росії бояться навіть мертвих.

Люди прощалися з Навальним: дивіться відео

Охочих попрощатися з Навальним уже і до його могили підпустили, але пізніше. Тому всі, хто прагнув, міг кинути на труну з політиком жменю землі.

Навальний помер у колонії: коротко про головне

  • Про те, що Навальний помер, стало відомо 16 лютого вдень. За наявною інформацією, сталося це в російській колонії за полярним колом, де так званий опозиціонер відбував покарання.
  • Тоді розповідали, що Навальному буцімто стало погано після прогулянки і він втратив свідомість. На допомогу прибули медики, але реанімувати політика не вдалося.
  • Смерть Навального майже відразу підтвердили в Путіна. Дмітрій Пєсков зауважив, що про цей інцидент російського президента сповістили.
  • У російських ЗМІ описували різні версії смерті політика. Одна з них – відірваний тромб. І цю версію підтвердив також глава ГУР МО Кирило Буданов.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *