“Твоя кар’єрна траєкторія”: унікальна програма, яка допоможе дітям обрати фах до душі

СПЕЦПРОЄКТ Матеріали з позначкою “Спецпроєкт”, “Партнерський матеріал” чи “Актуально” розміщені на комерційній основі. Редакція може не поділяти цю позицію.

Унікальна програма, яка допоможе дітям обрати фах до душі / Shutterstock

Вибір професії – важливий етап у житті кожного старшокласника. Від цього рішення багато у чому залежить, як складеться подальше життя дитини.

Цьогорічні абітурієнти мали б вже визначитися із майбутньою спеціальністю, оскільки на підготовку до НМТ залишилося менше ніж пів року, зазначає 24 Канал. Якщо ж хтось цього ще не зробив з тих чи інших причин, то не варто занадто затягувати з цим питанням.

Адже чим раніше школяр зрозуміє, чим би хотів займатися у житті, тим більше шансів матиме на вступ до омріяного вишу. Водночас обирати фах потрібно осмислено та відповідально. Про те, як визначитися із майбутньою професією, розповідаємо у матеріалі.

Чому важливо обирати професію виважено і завчасно

Багатьох батьків хвилює майбутнє їхніх дітей. Зокрема, вони переживають, аби їхні учні правильно обрали професію. І справді: вибір фаху є фактично доленосним у житті кожного підлітка. Адже вдало обрана спеціальність, яка буде до душі старшокласнику, допоможе йому реалізуватися у майбутньому, зокрема знайти роботу з високою зарплатою.

Найважливіше – майбутня професія має подобатися дитині. Саме тому, обираючи фах, слід відштовхуватися від уподобань та схильностей школяра.

Як допомогти молодим людям знайти своє місце у світі? Як дитині усвідомити свої бажання та зрозуміти, чого вона прагне насправді?

Знайти відповіді на ці питання допоможе унікальна профорієнтаційна програма “Твоя кар’єрна траєкторія”, яку запустила дистанційна школа “Оптіма”. Завдяки їй батьки зможуть бути впевнені, що їхня дитина обере цікавий та потрібний фах.

“Твоя кар’єрна траєкторія” допоможе обрати фах мрії

Програма профорієнтації від “Оптіми” призначена для учнів 7 –11 класів. Вона дасть змогу визначитися з професією мрії, яка відповідає здібностям конкретної дитини.

Завдяки програмі родини отримують наступні можливості:

  • профорієнтація: професійні викладачі допоможуть визначити індивідуальні сильні сторони кожної дитини та нададуть конкретні рекомендації щодо кар’єрного шляху;

  • розуміння процесу вступу до ЗВО: фахівці програми допоможуть із предметами та підготовкою до екзаменів;

  • комунікація та підтримка: дитина матиме змогу зустрічатися з лідерами, які мають різні спеціальності, почує історії успішних випускників та зануриться у спільноту однодумців, за допомогою яких зможе розвинути навички для професії в майбутньому.

Що отримають підлітки завдяки програмі

  • Деталізовану тестову методику. Викладачі допоможуть визначити тип мислення та інтелекту, напрями можливої професії та видів діяльності.

  • Менторство та розвиток soft skills. Школяр отримає індивідуальний підхід до розвитку універсальних навичок та особистої побудови навчальної траєкторії.

  • Зустрічі з експертами відомих професій. Учень у зручний час та у будь-якому кутку світу зможе переглядати відеокурси, фільми та книжки з професіями та спеціальностями.

  • Віртуальні екскурсії у провідні виші та компанії. Ця унікальна можливість дасть змогу дізнатися про всі переваги та можливості роботи у певній сфері та визначитися з власними уподобаннями.

Тож якщо дитина ще не обрала майбутній фах, краще заручитися підтримкою професіоналів. Адже сьогодні, коли швидко змінюються технології та соціальні реалії, важливо усвідомлено робити свій професійний вибір.

Саме “Твоя кар’єрна траєкторія” з “Оптімою” стане персональним гідом і помічником у світі сучасних професій. Для того, аби дізнатися умови участі у програмі та обрати найкращий варіант для себе, варто зателефонувати за номерами: +380 66 104-19-19 , +380 67 104-19-19. Або ж можна замовити консультацію на сайті.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *