В Маріуполі фіксують велику кількість людей азійської зовнішності, – Атеш

Агенти “Атеш” розповіли про збільшення кількості людей азійської зовнішності в Маріуполі / Колаж 24 Каналу

Агенти “Атеш” повідомляють про значну кількості осіб азійської зовнішності в Маріуполі. Серед них помітили удмуртів і чувашів.

Раніше повідомлялося, що в планах Росії виселити корінних жителів Маріуполя з центру міста і заселити росіян. Втім, у “Атеш” повідомляють, що такими діями окупанти планують зменшувати кількість малочисельних народів, що проживають на території Росії.

Що розповіли агенти “Атеш”

На проспекті Будівельників, ми зафіксували завантаження в кабіну військової вантажівки значної кількості удмуртів та чувашів,
– розповіли агенти.

Також в “Атеш” зазначили, що російська влада вже давно намагається знищити малочисельні народи, які проживають на території країни-агресора.

У своєму повідомленні вони закликають всіх жителів малих народів Росії до співпраці, щоб зупинити злочинний путінський режим.

Зверніть увагу! У Центрі національного спротиву розповіли, що за даними українського підпілля окупати планують заселити 300 тисяч росіян у Маріуполь до 2035 року.Ситуація в Маріуполі: останні новини

  • За інформацією від радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, саме завдяки одному з мешканців Маріуполя вдалося збити другий російський літак А-50. Він також зазначив, що два роки тому, під час облоги, російські війська завадили жителям Маріуполя безпечно евакуюватися в Україну. Тепер російська авіація стає для них власним моментом відплати.
  • Андрющенко також повідомив, що останнім часом окупанти в Маріуполь звозять нову техніку та формують підрозділи. Ймовірно, її використовують для того, щоб оперативно підвозити снаряди та БК до першої ліній фронту.
  • Раніше радник міського голови Маріуполя розповідав, що велике скупчення російських сил спостерігають у Нікольській частині Маріупольського району. На його думку, утримання російських військових у резерві неподалік Маріуполя викликає застереження, адже далі ці резерви можуть направити на Запорізький напрямок.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *