В «Українському домі в Латвії» відкрили нову сучасну освітню кімнату

В «Українському домі в Латвії» відкрили нову сучасну освітню кімнату

В «Українському домі в Латвії», розташованому в центрі Риги, відкрили нову сучасно обладнану освітню кімнату, що стало можливим завдяки допомозі латвійських благодійників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у Фейсбуці «Українського Дому». 

«Це супер новина для всіх нас, адже це збільшить можливості українських дітей – тепер у них є дуже комфортний простір для навчання, розвитку та спілкування», – йдеться у повідомленні.

Добре технологічно обладнана освітня кімната дає можливість реалізувати багато цікавих ініціатив та проєктів. Зокрема, українські діти зможуть тут «додатково вивчати латиську мову, виховники з організації “Пласт” організовуватимуть сходини скаутам, проходитимуть навчальні заняття з української мови та літератури під керівництвом вчителів з “Міжнародної  української школи”».

«Український Дім у Латвії» дякує за допомогу у відкритті нового універсального освітнього простору компанії Accenture Baltics та її колективу. Вони надали сучасні меблі, технічні засоби, елементи офісного інвентарю.

У відкриті освітньої кімнати взяв участь Посол України в Латвії Анатолій Куцевол.

Як повідомляв Укрінформ, в «Українському Домі» в Ризі проходить цикл літературних зустрічей, підготовлених організацією українських учителів у Латвії Izglītības centrs VOLIA.lv. Перша така літературна бесіда була присвячена творчості Ліни Костенко.

Фото: Український дім у Латвії / Фейсбук

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *