Від НАЗЯВО вимагають розглянути факти плагіату міністра

Суд відкрив провадження в адміністративній справі щодо Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з вимогою визнати протиправну діяльність, що полягає у неприйнятті рішення за наслідком розгляду повідомлень щодо можливих фактів академічного плагіату в наукових роботах міністра освіти і науки, а також очільника освітнього парламентського комітету.

Позов до Київського окружного адміністративного суду подав директор Громадської спілки «Українська асоціація освіти дорослих», адвокат Микита Андрєєв.

Також він просить суд зобовʼязати Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти негайно розглянути на своєму засіданні повідомлення щодо можливих фактів академічного плагіату, фабрикації, фальсифікації у наукових роботах Оксена Лісового та Сергія Бабака.

За словами Андрєєва, члени Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти фактично не змогли реалізувати власні повноваження та визначитися щодо наявності чи відсутності проявів академічної недоброчесності у роботах вищезгаданих осіб.

корупція плагіат

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *