Військові – головні політики: Буданов дипломатично висловив думку щодо Трампа

Кирило Буданов доволі стримано висловився щодо того, чи вважає Дональда Трампа прихильником Росії. Річ у тім, що військові нині також формують політику країн.

Про це 24 Каналу сказав керівник Центру громадської аналітики “Вежа” Валерій Клочок, зауваживши, що керівник ГУР правильно робить зважені заяви.

Що означає заява Буданова про Трампа

Керівник Центру громадської аналітики “Вежа” вважає, що заява Буданова є абсолютно правильною. Він, окрім того, що очолює Головне управління розвідки, є ще й політиком – хоче він цього чи ні.

Військові на сьогодні формують політику країн, зокрема,
– сказав Клочок.

За його словами, Буданов, усвідомлюючи всі небезпеки, все ж робить дипломатичні заяви щодо Трампа. А також згадує про двопартійну підтримку України, про що говорять і в Білому домі. Якби ж він гіпотетично, наприклад, назвав Трампа самодуром, то можна лише уявити реакцію різних країн.

Чому важливі дипломатичні заяви

Клочок зазначив, що наразі треба зважати на те, що ще необов’язково Трамп став кандидатом у президенти. До того ж йому може не вдатися заблокувати розгляд міграційної реформи у Сенаті, а потім у Конгресі.

Адже, зауважив він, лідер республіканців у Сенаті Мітч Макконнелл виступає категорично “за” проведення міграційної реформи, хоч Дональд Трамп каже “ні”.

Тому Буданов правильно робить зважені заяви,
– певен політичний експерт.

На думку Клочка, так має діяти кожен політик, незалежно від того, перебуває він на державній службі чи ні.

Він додав, що свого часу нам була неприємна заява глави МЗС Дмитра Кулеби про те, що Орбан не проросійський, а проугорський політик. Але з погляду дипломатії – це був дуже хороший пас політикам, які розмовляли з Орбаном за зачиненими дверима.

Більше про заяви Трампа

  • У січні Дональд Трамп видав скандальну заяву щодо припинення війни в Україні. Колишній президент США заявив, що “добре ладнає з Владіміром Путіним”, та побіцяв “дуже швидко” розв’язати це питання.
  • Володимир Зеленський відреагував на відповідну заяву Дональда Трампа. Він наголосив, що буде щасливим, якщо експрезиденту США вдасться закінчити війну за 24 години.
  • Президент Чехії Петр Павел вважає, що ймовірна перемога Трампа на президентських виборах у США може мати негативні наслідки. Так, Європа має враховувати те, що у Трампа інше бачення багатьох речей.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *