Викладачів вишів запрошують опанувати цифрові інструменти

Керівників та викладачів закладів вищої і фахової передвищої освіти запрошують пройти безоплатне навчання за онлайн-курсом «Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти».

Курс покликаний розширити можливості використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу.

Формат курсу побудований на живому спілкуванні з тренерами Академії цифрового розвитку, які протягом навчання будуть консультувати і допомагати слухачам.

Учасники будуть отримувати завдання у захищених віртуальних навчальних кімнатах Google-класів, де буде забезпечено ефективний зворотний зв’язок через супровід і консультації тренерів.

Курс містить п’ять модулів, кожен із яких складається з відеолекції, практичних завдань, підсумкового тесту і розрахований на опрацювання матеріалів протягом 1-2 годин щоденно.

За підсумками курсу учасники отримають сертифікат про успішне завершення навчання за програмою «Цифрові інструменти Google для закладів вищої освіти» у кількості 15 годин (0,5 кредита ECTS).

Курс триватиме з 4 до 18 жовтня 2021 року.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

масові онлайн-курси

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *