Викладачів запрошують пройти курс з антикорупції

Офіс доброчесності Національного агентства з питань запобігання корупції пропонує викладачам закладів вищої освіти пройти онлайн-курс «6 кроків до доброчесності: від теорії до практики».

За словами авторів курсу, він розрахований насамперед на викладачів, але лише цією цільовою групою не обмежується.

«Пройшовши всі теми, педагоги зможуть популяризувати ідеї доброчесності у власних колах. Так спрацює принцип пазла: із маленьких частин (дотримання принципів справедливості та взаємоповаги, залучення всіх учасників навчального процесу до формування спільних правил взаємодії) складеться єдине прозоре освітнє середовище в Україні», – наголосили в Національному агентстві з питань запобігання корупції.

В Офісі доброчесності НАЗК переконані, що атмосфера доброчесності в закладах вищої освіти гарантує студентам комфортне навчання, а викладачам – сприятливий робочий клімат.

Курс побудований у вигляді електронного підручника, до якого увійшли 6 тем. Кожна тема містить відеоурок, інтерактивні завдання та додаткові матеріали для поглиблення здобутих знань.

Після реєстрації учасники курсу отримають доступ до електронного підручника. Переглядати відеоуроки та виконувати завдання до них можна будь-коли та в будь-якому місці з доступом до інтернету.

Наприкінці курсу учасникам буде запропоновано пройти невелике тестування, після успішного складання якого кожен отримає сертифікат про проходження навчання.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

плагіат

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *