Випускники КНУКіМ отримали дипломи магістрів

PR

10 лютого 2023 року відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів та присвоєння випускникам Київського національного університету культури і мистецтв освітнього ступеня «Магістр».

Окрім винуватців свята, на захід завітали їхні батьки, друзі, рідні та близькі, щоб розділити разом з ними радість та привітати з важливим звершенням у житті.

Урочиста подія розпочалась зі слів щирої вдячності від студентів викладачам, творчим наставникам, керівництву університету, всім працівникам факультетів, які були поряд п’ять із половиною років, залюбки передавали молоді свій професійний досвід, знання, вміння, підтримували, вселяли віру в себе і стали хорошими друзями.

Із привітальним словом виступили перший проректор Ігор Бондар, проректор з навчально-виховної роботи Олена Хлистун, декан факультету післядипломної освіти Марина Лисинюк, побажавши випускникам упевнено йти до своєї мети, нових наукових і професійних здобутків, щастя, здоров’я, щоб свої знання, вміння й навички молодь вкладала в розвиток та процвітання України.

Президент КНУКіМ Михайло Поплавський висловив упевненість, що випускники університету культури стануть висококваліфікованими фахівцями і досягнуть професійного успіху, оскільки здобули фундаментальні знання та вміння під час навчання: «Радий бачити вас, заряджених на позитив, справжніх лідерів, переможців, режисерів свого життя! Бажаю, щоб ви знайшли свій український шлях! Стали успішними, популярними, багатими, а найголовніше – щасливими українцями!

Сьогодні старт вашого самостійного життя. Від вас самих залежить, ким ви станете в майбутньому, як використаєте набутий досвід. Впевнено йдіть до своєї мети. Вірте в себе! Віра – це крила! У світі можна всього досягти! У вас мають бути характер, внутрішній стрижень і воля до перемоги! Ми вас любимо, пишаємося вами! Чекаємо вас завжди в університеті культури, наші орли та орлиці!»

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Михайло Поплавський (@poplavskiy_michail)

Атмосфера заходу була сповнена позитивних емоцій, сяючих усмішок, теплих спогадів від яскравого студентського життя, що назавжди залишиться в пам’яті кожного випускника Київського національного університету культури і мистецтв.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *