Вночі Крим атакували морські дрони

Крим атакували морські дрони / Колаж 24 Каналу

У Криму останнім часом все частіше неспокійно. Вночі проти 6 травня півострів нібито атакували морські дрони.

Російські телеграм-канали пишуть, що Крим опинився під атакою морських дронів. Це сталося після тривалої перерви, передає 24 Канал.

Звітують про відсутність втрат

Телеграм-канали пишуть, що біля західного узбережжя півострова знищено до 5 безекіпажних катерів ЗСУ. За їхньою інформацією, метою були військові катери в одній із бухт у районі населеного пункту Чорноморське.

Російські ЗМІ наголошують, що обійшлося без втрат та постраждалих з їхнього боку. “Українська правда” написала, що у ніч на 6 травня Головне управління розвідки Міноборони використало морський дрон Magura V5, аби уразити російський катер. Це могло статись у бухті, яка розташована бухта в районі Чорноморського на заході Кримського півострова.

Джерела 24 Каналу підтвердили ураження російського швидкісного катера. Це дійсно відбулося в районі Чорноморського. Наразі невідомо деталей. Українські розвідники продовжують завдавати окупантам втрат у кораблях. Росія вже намагається сховати свої судна у Новоросійську, однак українські дрони все одно їх знаходять.

Зокрема, до сьогодні останньою втратою росіян у морі був корабель “Коммуна”. Він вважався найстарішим судном у світі, яке ще виконувало завдання. Росіяни спустили судно на воду ще до Першої світової війни – у 1913 році. У 1915 “Коммуна” офіційно стала частиною Балтійського флоту.

2 травня у Джанкої було гучно

  • Росіяни оголошували повітряну тривогу в окупованому Криму ввечері 2 травня. У Джанкої чули звуки вибухів. Близько 7 вечора за українським часом окупанти перекрили рух автотранспорту через Кримський міст. Також там почав виднітися дим.
  • Ймовірно, це була димова завіса. Приблизно у той же час місцеві жителі повідомили про тривожні сирени у військових частинах ворога та звуки вибухів у Джанкої.
  • Згодом рух автотранспорту Кримським мостом відновили. Натомість у міноборони Росії заявили, що над кримським півостровом нібито збили український безпілотник.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *