Вступникам радять не зволікати з вибором міста для НМТ

Вступникам радять не зволікати з остаточним вибором міста для складання основної сесії національного мультипредметного тесту ЗНО.

В Українському центрі оцінювання якості освіти наголосили, що після заповнення розрахованих робочих місць тестування місто буде ставати недоступним для вибору у випадному списку.

«Зауважте: якщо кількість вступників, які хочуть проходити тестування в певному місті, перевищуватиме кількість робочих місць, що можуть створити організатори для проходження тестування, то після заповнення цих місць місто стане недоступним для вибору у випадному списку», – поінформували в УЦОЯО.

Також в Українському центрі оцінювання якості освіти пояснили, що кількість робочих місць для учасників у закордонних тимчасових екзаменаційних центрах було створено з урахуванням даних першого етапу реєстрації, а також можливостей закордонних партнерів.

«Наразі у переважній більшості міст вступники, які раніше повідомили про своє бажання пройти в них тест, матимуть змогу це зробити. Однак у разі суттєвого збільшення кількості охочих проходити НМТ у певних містах, особам, які підтверджуватимуть своє бажання взяти участь у тестуванні в останній момент, можливо, доведеться, вибирати з-поміж доступних міст», – підкреслили в УЦОЯО.

ДОРОЖНЯ КАРТА УЧАСНИКА ЗНО

Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram або сторінок Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.

реєстрація на ЗНО
ЗНО

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *