Вступники в магістратуру отримали рекомендації на бюджет

У понеділок, 2 серпня оголошено рейтингові списки вступників у магістратуру, в яких зазначені абітурієнти, рекомендовані для зарахування на бюджетну форму навчання.

Рейтингові списки оприлюднені на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» відповідно до умов прийому до закладів вищої освіти.

На сайті Інформаційної системи статус заяв тих абітурієнтів, які рекомендовані до зарахування на бюджет, змінено зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (бюджет)».

Також, навпроти заяви абітурієнта в електронному кабінеті, за якою абітурієнт рекомендований на навчання за кошти державного бюджету, встановлено статус «Рекомендовано до зарахування».

Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення (подати оригінали документів до приймальних комісій) до 18.00 години 07 серпня.

Накази про зарахування вступників, які навчатимуться за державним замовленням, будуть видані закладами вищої освіти 12 серпня.

Переведення на вакантні місця державного або регіонального замовлення та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб, мають бути здійснені не пізніше ніж 19 серпня.

ВСТУП.ОСВІТА.UA

вступ на магістра
ЗНО в магістратуру

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *