У Бердянську підірвали місцевого жителя, який раніше міг працювати на українську оборонку, – ЗМІ

У Бердянську підірвали місцевого жителя, який раніше міг працювати на українську оборонку / Колаж 24 Каналу

В окупованому Бердянську підірвали місцевого жителя, який раніше міг працювати на українському оборонному підприємстві НВК “Іскра”.

Про це повідомили в російському виданні в суботу, 20 квітня, інформує 24 Канал.

Що відомо про інцидент

У ніч на 18 квітня у провулку садового товариства окупованого міста пролунав вибух – здетонував саморобний вибуховий пристрій, начинений цвяхами. За даними видання, у результаті на місці загинув 51-річний Андрій Гончаров.

Людина, яка повністю збігається із загиблими за ПІБ та датою народження, працювала на оборонному підприємстві України – у науково-виробничому комплексі “Іскра”. Згідно з відкритими даними, це провідний розробник та виробник наземної радіолокаційної техніки оборонного комплексу України. А як мінімум з 2021 року повний тезка вбитого вже проживав у Москві і працював у фармацевтичній компанії “Гранд Капітал”, випливає зі злитих у мережу баз даних,
– йдеться в повідомленні.

Там зазначили, що, ймовірно, після окупації Бердянська Андрій Гончаров повернувся до рідного міста. Чоловік отримав російський паспорт влітку 2023. Проте зазначається, що жодних згадок про його зв’язки з окупаційною владою знайти не вдалося.

За даним фактом порушено кримінальну справу про вбивство та незаконне зберігання вибухових речовин.

В Мелітополі підірвали авто з окупантами

  • Вночі 20 жовтня 2023 року у захопленому росіянами Мелітополі на Запоріжжі лунали вибухи. Причина вибуху – підрив авто з окупантами.
  • Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров. За його даними, в підірваному авто були росіяни, які регулярно займались мародерством.
  • Авто підірвали саме тоді, коли росіяни вантажили у нього свої “здобутки”. Федоров також уточнив район, у якому стався “інцидент” і опублікував кадри з місця подій.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *