У “Борисполі” затримали рейс МАУ до Єгипту

Повідомлення про затримку рейсів з Києва та з Шарм-ель-Шейха з’явилося на сайті МАУ. Також про незаплановане відхилення від графіку вильотів зазначили на онлайн-табло “Борисполя”.

Дивіться також Без попереджень: у “Борисполі” скасували рейси Ryanair до Італії

Внаслідок інциденту Boeing 767-300 з 375 пасажирами вилетів навіть значно пізніше того часу, коли мав би вже приземлитися у Єгипті.

Борт довелося терміново замінювати

Лайнер МАУ вилетів майже на 4 години пізніше / Скриншот flightstats

  • Як зазначили у МАУ, через затримку вильоту з “Борисполя” відхилиться й прибуття літака з Шарм-ель-Шейха. Згідно з новим графіком, рейс PS 5201 повернеться до Києва після опівночі.
  • За словами представників пресслужби МАУ, компанії довелося замінити літак з технічних причин. При цьому у компанії кажуть, що нічого страшного не відбулося.

Ситуація штатна, яка допустима в пік сезону. Ми турбуємося про безпеку пасажирів та забезпечуємо високу якість польотів. Коли було прийняте рішення про заміну літака, на підготовку резервного судна знадобився час,
– підкреслили у МАУ.

Також представники “Міжнародних авіаліній України” зазначили, що пасажири отримали безкоштовне харчування, воду та комфортні умови для очікування.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *