У Брянській області палає радіозавод “Стріла”: окупанти бідкаються про “обстріл з РСЗВ”

У Брянській області виникла пожежа на заводі “Стріла” / Колаж 24 Каналу

У Росії не буває жодного дня без потужних пожеж, вибухів та цвітіння свіженької “бавовни”. Так, 28 грудня у Брянській області палав черговий промисловий об’єкт росіян.

Згодом стало відомо, що мовиться про радіозавод “Стріла”. Про це повідомляють російські ЗМІ, передає 24 Канал.

Радіозавод “Стріла” горить у Брянській області

Російські пропагандисти повідомили, що радіозавод “Стріла” розташований у населеному пункті Суземка у Брянській області. Очевидці розповіли, що спочатку там пролунали вибухи, а згодом на місці прильоту спалахнула пожежа.

У Брянській області спалахнула пожежа на радіозаводі “Стріла”: дивіться відео

Пропагандисти також зазначили, що внаслідок пожежі постраждала 45-річна жінка. Їй буцімто у спину прилетів уламок, тому її ушпиталили медики, де “надали всю необхідну допомогу”.

У Брянській області була пожежа на радіозаводі “Стріла” / Фото з російських телеграм-каналів

Крім того, місцеві ЗМІ розповіли, що уламки також нібито прилетіли у будинок, де також почалася пожежа. Наразі достеменно невідомо, чи ліквідували вогонь пожежники. Пошкоджень також, імовірно, зазнали адміністративна будівля і торговельна точка у селищі Суземка.

У Суземці також у небі стояв чорний стовп диму: дивіться відео

Примітно, що росіяни, у своєму пропагандистському дусі, одразу ж звинуватили в “обстрілі радіозаводу “Стріла” – ЗСУ”. Окупанти стверджували, що туди буцімто вгатили із реактивних систем залпового вогню, адже селище Суземка розташоване за 11 кілометрів від українського кордону.

Від Суземки до українського кордону 11 кілометрів / Фото з соцмереж

Росіяни бідкалися на атаку нафтопроводу “Дружба” у Брянській області

  • Російські пропагандисти 21 грудня заявили, що у Брянській області буцімто атакували нафтопровід “Дружба”. Росіяни зазначали, що нафтопровід нібито обстріляли безпілотниками.
  • Росіяни також зазначали, що працювала сумнозвісна російська ППО. За попередніми даними, внаслідок “атаки” нафтопровід не постраждав.
  • Пропагандисти також сказали, що виявили безпілотник неподалік селища Дружба. Щоправда, жодних доказів своїх слів, як завжди, не надали.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *