У Дніпрі вночі лунали вибухи: росіяни атакували ракетою та дронами

У передмісті Дніпра було гучно / Колаж 24 Каналу

У Дніпрі за декілька хвилин до опівночі проти 20 лютого пролунали вибухи. Окрім того, вороги запустили по регіону дрони-камікадзе типу “Шахед”.

У передмісті Дніпра було гучно орієнтовно о 23:57 19 лютого. Перед цим Повітряні сили повідомили про загрозу для міста.

На місто летіла ракета

Близько 23:46 19 лютого Повітряні сили ЗСУ попередили про активність ворожої тактичної авіації в акваторії Азовського моря.

Військові заявили про небезпеку застосування авіаційних засобів ураження, а за декілька хвилин повідомили, що у напрямку Дніпра летить ворожа ракета.

Орієнтовно о 23:57 19 лютого у місті пролунали вибухи.

Загроза БпЛА

Слід також зауважити, що для Дніпропетровщини була загроза ударів “Шахедами”. Адже ввечері 19 лютого окупанти традиційно почали запускати ударні безпілотники.

Станом на 00:00 БпЛА рухались з Кіровоградської області через Миколаївську у напрямку Одещини. Інша група дронів на Дніпропетровщині прямувала до Запорізької області. Крім того, була ракетна небезпека з акваторії Азовського моря.

Зверніть увагу! Окрім Дніпра, вибухи також лунали у Кременчуці та Запоріжжі. Ймовірно, це пов’язано з атакою безпілотників.Скільки дронів збили над Дніпропетровщиною

Очільник Дніпропетровської ОВА Дмитро Лисак повідомив вранці 20 лютого, що ЗСУ збили над областю два “Шахеди”. Зокрема, в Синельниківському та Дніпровському районах.

В останньому (Дніпровському районі – 24 Канал) через падіння уламків російського смертоносного залізяччя пошкоджені 3 дачних будинки та 2 авто,
– заявили в ОВА.

За їхніми даними, в Марганецькій громаді Нікопольського району ворог цілив з артилерії. Окрім того, вранці 20 лютого вороги обстріляли Мирівську громаду, що на Нікопольщині.

Наслідки атаки на Дніпропетровщині / Фото ОВА

Росіяни вдарили КАБами по Куп’янському району

Окупанти не припиняють терор проти мирного населення України. Зокрема, вони вже вдруге за два дні атакують Куп’янський район Харківщини. Ворог навмисно б’є саме по цивільних об’єктах.

Так, увечері 19 лютого російські військові обстріляли село Вільхуватка двома керованими авіаційними бомбами. У вогні опинилися житлові будинки. Дві приватні будівлі зруйновані. 10 пошкоджено.

З-під завалів одного із будинків працівники ДСНС врятували 74-річну жінку. Її госпіталізували.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *