У Харкові молодий вогнеборець плаче на місці, де Росія вбила його батька-рятувальника

Коротка версія новини

  • МВС показало важкі кадри, на яких молодий вогнеборець плаче на місці удару, де окупанти вбили його батька-рятувальника.
  • Троє працівників ДСНС загинули при ліквідації наслідків влучання “Шахедів” у Харкові. Серед них – 52-річний Владислав Логінов.

У Харкові Росія вбила 52-річного рятувальника Владислава Логінова / Колаж 24 Каналу

Росія цинічно атакувала цивільні об’єкти “Шахедами”. Під час одного з ударів дронами загинули троє рятувальників ДСНС, серед них – 52-річний Владислав Логінов.

У МВС показали важкі кадри, на яких син загиблого рятувальника плаче на місці удару, де окупанти декілька хвилин тому вбили його батька.

Непоправна втрата

Колеги намагаються заспокоїти молодого вогнеборця, який оплакує батька.

Відомо, що Владислав Логінов усе своє життя присвятив роботі пожежником. Його син, Володимир, вирішив слідувати за батьковим прикладом і згодом став начальником караулу у сусідній пожежній частині.

Владислав та Володимир працювали поряд, буквально за декілька будинків один від одного. Коли пролунав потужний вибух, син одразу зрозумів, що найімовірніше прилетіло туди, де був батько,
– йдеться у повідомленні МВС.

Нестримний плач молодого пожежника, який втратив батька: відео МВС

Раніше у ДСНС назвали імена трьох працівників відомства, які загинули сьогодні вночі під час ліквідації наслідків влучання “Шахедів” в одному з районів Харкова. Ними, окрім 52-річного Владислава Логінова, виявилися також 32-річний Сергій Байдалінов та 41-річний Володимир Матюшенко. “Безстрашні, рішучі, віданні своїй місії герої без зброї”, – так написав про загиблих мер міста Ігор Терехов.

Атака на Харків 4 квітня: що відомо

  • Вночі 4 квітня росіяни запустили 20 “Шахедів” по Харківщині.
  • Ворог здійснив пуски безпілотників із двох напрямків: з території Росії та Миколаївської області.
  • Усі вони рухалися на Харків.
  • У Повітряних силах пояснили, що через близьку відстань до кордону Росії вдалося збити лише 11 “Шахедів”.
  • У Новобаварському районі сталося 4 влучання по цивільній інфраструктурі. Зокрема, пошкоджень зазнала багатоповерхівка, в якій загинула жінка.
  • Під час ліквідації наслідків атаки ворог завдав повторний удар. Внаслідок нього загинули троє працівників ДСНС.
  • Відомо, що ще один поліцейський, рятувальник та медична сестра отримали поранення. Крім них, постраждали також 9 цивільних.
  • У прокуратурі показали уламок “Шахеда”, яким атакували Харків. На ньому містився цинічний напис: “За Крокус Сіті Хол”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *