У Петербурзі горіло 70 тисяч квадратів складу: росіяни бідкаються через втрату мільярдів

Росіяни бідкаються через наслідки потужної пожежі / РосЗМІ

У російському Санкт-Петербурзі спалахнув склад інтернет-магазину площею понад 100 000 квадратів. Росіяни не переймаються через людей, які перебували всередині, натомість вже рахують збитки.

Про пожежу російські телеграм-канали почали писати вранці 13 січня. За їхніми даними, на будівництво складу свого часу витратили понад 3 мільярди російських рублів.

Що хвилює росіян після масштабної пожежі на складі

Збитки від пожежі на складі Wildberries у Шушарах можуть становити 10 – 11 мільярдів рублів, що можна порівняти з сумою виплат Ozon після пожежі в серпні 2022 року на складах компанії,
– заявили російські пропагандисти.

Перед цим у телеграм-каналах написали, що у 2021 році на будівництво розподільчого центру Wildberries у селищі Шушари без урахування обладнання витратили 3 мільярди російських рублів.

Пожежа на складі Wildberries: коротко

  • Орієнтовно о 7:44 13 січня російські рятувальники писали, що нібито площа пожежі тільки 1000 квадратів, проте згодом підтвердили, що насправді – орієнтовно 50 тисяч.
  • На момент пожежі в приміщенні були люди, які поспішали втекти та спричинили тисняву. За даними російських рятувальників, постраждалих нібито немає.
  • Згодом була загроза, що можуть спалахнути вантажівки на стоянці неподалік, проте рятувальники запевнили, що вони зуміли захистити від вогню частину складського комплексу, електропідстанцію та стоянку вантажних машин.
  • Варто зауважити, що напередодні інциденту 11 – 12 січня на складі були рейди російської поліції та росгвардії, які нібито виявили 5 працівників, які порушили міграційне законодавство. Варто додати, що рейди почались буцімто після того, як біля сортувального центру сталася масова бійка мігрантів. Після неї з ножовими пораненнями до лікарні потрапили 33-річний громадянин Азербайджану та 35-річний громадянин Таджикистану.
  • Телеграм-канали писали, що однією з причин пожежі міг бути вогонь в одному з приміщень з холодильним обладнанням. Також склад могли підпалити.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *