У Росії впав літак Ту-22М3

Коротка версія новини

  • У Росії впав літак Ту-22М3. Пілотів літака, за даними губернатора, знайшли живими та мали доправити в лікарню.
  • Російський посадовець не уточнив, що саме перевозив літак та хто був на борту. Це міг бути Ту-22М3, яким Росія могла атакувати Україну.
  • Сухопутні війська ЗСУ заявили, що літак Ту-22М3 військово-космічних сил Росії, який кидав вночі ракети, розбився у Ставропольському краї. Льотчики, на жаль, вижили.

У Росії знову впав літак / Колаж 24 Каналу (Фото росЗМІ)

00:00

У російському Ставрополі Красногвардійського району впав літак. Російський губернатор поспішив повідомити, що нібито жертв немає.

Про інцидент пропагандисти повідомили вранці 19 квітня. Губернатор регіону Владімір Владіміров заявив, що нібито пілотів знайшли живими, пише 24 Канал.

Що відомо про падіння літака в Росії

На території Червоногвардійського округу у полі впав літак. За оперативними даними, руйнувань та жертв немає, льотчики катапультувалися,
– заявив губернатор Ставропілля Владімір Владіміров.

За його даними, інформація нібито уточнюється. Згодом він заявив, що нібито живими знайшли двох пілотів, які перебували на борту. Вони нібито живі, їх везуть в лікарню.

Що саме перевозив літак та хто ще був на борту російський посадовець не написав. Також він не повідомив тип літака.

Щоправда, це міг бути Ту-22М3, яким Росія вдосвіта могла атакувати Україну. На опублікованому відео помітно, що літак спалахнув у небі та почав падати.

Вранці відомий український блогер та активіст Сергій Стерненко написав: “Якщо це збиття, то все дуже цікаво”.

Момент падіння ворожого літака: дивіться відео Сухопутних військ ЗСУ

Згодом у Збройних Силах України прокоментували падіння російського літака.

“Миттєва карма у дії – літак Ту-22М3 військово-космічних сил Росії, який кидав вночі ракети, розбився у Ставропольському краї. Льотчики, на жаль, вижили”, – розповіли українські військові Сухопутних військ.

ГУР розповіло про знищення вертольота Мі-8

  • Головне управління розвідки розповіло, що 17 квітня у російській Самарі було знищено транспортний вертоліт Мі-8. Це трапилось на військовому аеродромі “Кряж”.
  • Мовиться про військове летовище на південно-західній околиці міста Самара, яке розташоване в Куйбишевському районі міста, за 2,5 кілометра на південний схід від залізничної станції “Кряж”.
  • Українська розвідка пояснила, що росіяни використовували вертоліт Мі-8 у війні проти України. Зокрема, на його борту перевозили зброю та особовий склад.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *