У Росії заявляють про атаку дронів: їх нібито збивати над Бєлгородською областю та Чорним морем

У Росії повідомляють про спробу атаки / Колаж 24 Каналу

У Росії знову неспокійно. Там заявляють про чергову атаку безпілотників та звинувачують Україну.

Вороже міноборони заявляє, що вночі проти 16 лютого Росію атакували дронами. Там вже звинуватили у цьому Україну, передає 24 Канал.

Росіяни знову заявляють про знищення дронів

У повідомленні російського міноборони мовиться, що безпілотні літальні апарати нібито атакували об’єкти на території держави-агресорки.

Відповідно до інформації відомства, один дрон нібито знищили в Бєлгородській області та ще чотири – в акваторії Чорного моря. Більше жодних деталей не уточнюють.

Дрони атакують Росію

  • У ніч на 15 лютого у Курську область вкотре завітала “бавовна”. Стало відомо, що два безпілотники ГУР уразили нафтобазу, розташовану там. У розвідці розповіли, що об’єкт атакували два БпЛА українського виробництва. Ворог використовував цю нафтобазу для потреб окупаційної армії.
  • У Краснодарському краї пролунали вибухи на нафтопереробному заводі Ільський. Перед цим місцеві жителі бідкалися на безпілотники. В оперативному штабі регіону визнали, що пожежа дійсно спалахнула на території Ільського НПЗ. Рятувальники заявили, мовляв, “відкрите горіння оперативно ліквідували”. Традиційно, про постраждалих та руйнування не повідомляли.
  • Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив, що вночі проти 6 лютого дрони нібито атакували Бєлгородську область. Зокрема, під атакою було місто Губкін Бєлгородської області. У росіян традиційно ніхто не постраждав.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *