У розвідці США відповіли, чи може війна закінчитись найближчим часом

В розвідці США оцінили можливості завершення війни / Колаж 24 Каналу

00:00

В Сполучених Штатах Америки вважають, що війна навряд чи закінчиться найближчим часом, а Путін застосовує все більш агресивну тактику.

Росія посилила удари по українській інфраструктурі, щоб перешкодити Києву переміщати зброю і війська. Також метою Росії є уповільнити оборонне виробництво і змусити розглянути можливість переговорів. Такі припущення висловила директорка Національної розвідки США Евріл Хейнс.

Війна продовжуватиметься

За її словами, Путін бачить, що внутрішні і міжнародні події розвиваються на його користь, і, ймовірно, буде продовжувати агресивну тактику в Україні.

Все більш агресивна тактика Путіна проти України, така як удари по українській електроенергетичній інфраструктурі, має на меті переконати Україну в тому, що продовження війни лише збільшить шкоду для України і не пропонує жодного правдоподібного шляху до перемоги,
– сказала Хейнс.

Вона визнала, що ця агресивна тактика, швидше за все, продовжиться, і війна навряд чи закінчиться найближчим часом.

Яка зараз ситуація на фронті

  • Російські окупанти планують і активно готуються до нового наступу. Ворог обирає між кількома тактичними напрямками під Авдіївкою. У американському Інституті вивчення війни зазначають, що противник має можливість обирати напрямок наступальних дій, зважаючи на свої військові потужності.
  • Російські війська уповільнили просування на фронті. Ймовірно, окупанти готуються до наступу в районі Торецька на Донеччині. Таким чином росіяни хочуть посилити операції поблизу Часового Яру. Це вимагатиме від російських військ проведення тактичної паузи для зосередження сил для наступу.
  • Ситуація на фронті у Донецькій області серйозно змінилася – російським військам вдалось просунутись біля низки населених пунктів. Крім того, окупанти також змогли просунутись в Урожайному. На Авдіївському напрямку росіяни захопили селище Керамік та село Новокалинове, а також просунулися біля села Новоолександрівка.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *