У Севастополі пролунали гучні вибухи: місцеві повідомляють про хмару диму

У тимчасово окупованому Севастополі зранку 27 січня прогриміли потужні вибухи. Після чого у небо піднялась хмара диму. Імовірно, в окупантів приліт.

Про гучні вибухи та стовп диму повідомляють місцеві пабліки. Зазначають, що голосно було на проспекті Перемоги, в районі Стрілки та на вулиці генерала Хрюкіна.

Традиційно окупаційна влада намагається вдати, що нічого не відбувається і повідомляє, що у місті “все спокійно”. Зокрема, місцевий гауляйтер Михайло Развожаєв запевнив, що звуки вибухів – це тренування.

“Гучні звуки, які були чутні в центрі міста – це військові проводили тренування розрахунків ППДО зі стріляниною з гранатометів. У місті все спокійно”, – ідеться у повідомленні Развожаєва.

Окупант намагається приховати можливий приліт / Скриншот з телеграму

Зауважимо, що наразі інших деталей про можливі влучання у пункти зосередження окупантів чи їх склади – не було.

Щоправда, жителі Криму уже звикли до частих вибухів та інших інцидентів.

Ситуація у Криму: актуально

  • Українські військові у ніч проти 6 січня вразили військовий аеродром у Саках на території анексованого Кримського півострова. Там базувався 43-й винищувальний авіаційний полк, який є основою авіаційного угруповання, що підтримує російські війська на Півдні України.
  • Також там були розміщені російські бомбардувальники Су-24 та винищувачі Су-30.
  • До слова, аналітики встановили, що база відпочинку “Волна” на Арабатській стрілці стала місцем дислокації російських гелікоптерів. Супутникові знімки, зроблені в січні 2024 року, підтверджують присутність на “таємній” базі ворожих вертольотів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *