У школах Києва не будуть переносити осінні канікули

Учні всіх київських шкіл підуть на осінні канікули з 25 жовтня.

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, коментуючи рекомендації Міністерства освіти і науки щодо дострокового початку канікул через погіршення епідемічної ситуації в країні.

За його словами, причин для дострокового початку осінніх канікул немає, оскільки наразі в школах Києва на COVID-19 хворіє трохи більше ніж 800 учнів, а це менше ніж 0,3% від загальної кількості столичних школярів.

«Крім того, у всіх закладах освіти вже вакциновано понад 86% працівників, що є однією з основних умов очної роботи. Враховуючи темпи вакцинації, вже до кінця жовтня ми вакцинуємо практично 100% співробітників», – зазначив Мондриївський.

Він також поінформував, що майже в усіх закладах освіти увімкнене опалення, а за вихідні до опалення підключать всі заклади освіти, яких у місті понад 900. Таким чином, у місті створені всі умови для безпечного продовження освітнього процесу.

Окрім того, чиновник додав, що такий крок столичної влади це турбота про організацію якісного освітнього процесу для школярів та підтримка тих родин, де у батьків немає можливості залишати дітей вдома через необхідність ходити на роботу.

коронавірус

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *