У Смоленській і Липецькій областях палають пожежі: заявляють про атаку безпілотників

У Смоленській області була пожежа / Колаж 24 Каналу

У Росії ніч минула неспокійно. Зокрема, відомо про пожежі у різних районах країни.

У Липецькій і Смоленській областях виникли пожежі. Росіяни заявляють, що там українські БпЛА атакували об’єкти паливної промисловості, передає 24 Канал.

Заявляють про вибухи

Жителі Смоленської області повідомляють про вибухи у районі місцевої нафтобази. Там, звісно ж, як завжди, говорять про роботу сил протиповітряної оборони. Перший вибух нібито пролунав о 3:15 ночі, в районі нафтової бази біля села Раздорово (близько 20 кілометрів від Смоленська). Приблизно через 15 хвилин пролунав ще один вибух, після цього в районі промислового об’єкта з’явилася заграва та дим.

Вже близько четвертої ранку було чути ще кілька голосних звуків. Атаку ворожих безпілотників повідомив також губернатор Смоленської області Анохін.

У Росії виникла пожежа: дивіться відео

Водночас губернатор Липецької області заявив про падіння безпілотника в промисловій зоні. Він наголосив, що обійшлось без жертв, однак довіряти повідомленням російської влади потрібно з обережністю.

У Смоленській області вже виникала пожежа

  • Окупанти заявили, що 20 квітня дрони масовано атакували Росію. Тривожно було й в Смоленській області, де спалахнула нафтобаза, яка належить “Лукойлу”.
  • У російському міноборони заявили, що загалом збили 50 безпілотників. Щоправда, опубліковані у мережі кадри демонструють, що дрони окупанти, вочевидь, збивали нафтобазами та іншими об’єктами.
  • У Смоленській області вночі було тривожно, так у Кардимівському районі спалахнула пожежа на об’єкті паливно-енергетичного комплексу. Зокрема, це підтвердив і губернатор Смоленської області Васілій Анохін. Він заявив, що близько о 02:00 Кардимівський район атакували безпілотники. Ясна річ, Анохін стверджує, що усі дрони збили, однак виникла пожежа на НПЗ.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *