Ймовірно, догорають НПЗ: гарячі кадри зі Смоленської області та Воронежа

Коротка версія новини

  • У Смоленській області та Воронежі спалахнули пожежі, ймовірно, на НПЗ, без офіційного підтвердження.
  • Росіяни поширюють відео та фото пожеж, намагаючись показати масштаби займання, яке, за їхніми словами, сталося через атаку безпілотників.
  • Західні журналісти взяли інтерв’ю у ГУР Буданова, який висловив надію на продовження українських атак на території Росії для показу безсилля Путіна та підтримки військових дій.

У Смоленській області, ймовірно, горить НПЗ / Колаж 24 Каналу

Російські нафтопереробні заводи доволі часто стають цілями для атак. Ймовірно, так сталось і у Смоленській області, однак офіційного підтвердження немає

Російські телеграм-канали писали про пожежу у Смоленській та Липецькій області, а згодом також писали про займання у Воронежі. Ймовірно, під ударом були НПЗ, передає 24 Канал.

Пожежі доволі масштабні

У Смоленській області спалахнула масштабна пожежа. Росіяни діляться кадрами із місця події. один із авторів відео зазначає, що “чути, як горить”. Точно невідомо, який саме об’єкт опинився у вогні, однак, ймовірно, мовиться про нафтопереробний завод у Ярцевському районі регіону Росії.

У Росії, ймовірно, горить НПЗ: дивіться відео

Крім відео, росіяни також діляться й фото. Можна роздивитись, що займання набрало силу. У Росії наполягають, що займання сталося внаслідок атаки безпілотників.

Пожежа у Смоленській області: дивіться фото

Крім цього, пишуть також, що у Воронезькій області теж щось горить. Варто зазначити, що там спочатку теж заявляли про “перехоплення” дронів. Водночас у мережі поширюють відео, однак наразі невідомо, чи цей запис дійсно звідти та, чи актуальний він.

У Воронежі теж може щось горіти: дивіться відео

Буданов сказав, чи будуть нові удари по Росії

  • Західні журналісти вкотре взяли інтерв’ю в очільника ГУР Буданова. Він розказав, чи планує Україна завдавати нових ударів по тилу росіян.
  • Кирило Буданов сподівається, що українські атаки на території Росії триватимуть. Ідея в тому, щоб показати безсилля Путіна, мовляв, він не може захистити населення від проникнення війни в Росію.
  • Глава ГУР пояснив: коли людина живе в Санкт-Петербурзі і бачить війну тільки по телевізору, вона буде підтримувати бойові дії. Але коли якийсь об’єкт атакують біля вашого будинку, ви почнете нервувати – як мінімум.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *