Удар “Шахедами” по Одесі: кількість жертв зросла до 7, серед загиблих двоє маленьких дітей

Кілька людей у важкому стані / ОВА

Унаслідок російської атаки дронами по Одесі постраждало щонайменше 8 людей. Серед них – дитина та вагітна жінка. На жаль, відомо про загиблих.

Станом на 7 ранку було відомо про 2 загиблих, однак кількість жертв продовжує зростати. Ще восьмеро людей зазнали поранень, серед них одна дитина.

Кількість загиблих зросла

Спочатку було відомо про одного загиблого чоловіка, але близько 7:00 ранку з-під завалів вилучили ще одне тіло загиблої людини.

О 10:46 голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що кількість жертв збільшилася до трьох. В Офісі генпрокурора уточнили, що третя жертва – дитина. Її тіло виявили під завалами на рівні першого поверху.

В Одесі з-під завалів будинку рятувальники дістали тіло дитини, попередньо 3 – 5 років. Це третій загиблий внаслідок нічної ворожої атаки,
– мовиться у повідомленні.

О 18:01 рятувальники повідомили, що з-під завалів на рівні першого поверху виявили тіло 7 жертви. Пошукова операція продовжується.

В Одеській ОВА наразі встановили інформацію про трьох жертв російського терору. Зокрема, загинули:

  • жінка 1952 року народження,
  • чоловік 1988 року народження,
  • дитина 2021 року народження.

Також в обласній військовій адміністрації мають інформацію, що 5 жертва – це доросла людина. Шостою та сьомою жертвами росіян стали жінка з тримісячним немовлям.

Росія вбила жінку з тримісячним немовлям

Зверніть увагу! Після атаки росіян 2 березня жінка, на ім’я Сара, у коментарі “Радіо Свобода” розповіла, що вона чекає новин про свою сестру та її 3-місячну дитину. За її словами, чоловік та старша донька були в іншій кімнаті й змогли врятуватися, а дружина з 3-місячним сином – спали в іншій кімнаті. Тоді жінка з немовлям перебували під завалами.Що відомо про постраждалих

Серед постраждалих унаслідок удару вагітна жінка. За оцінками фахівців, її стан середньої важкості.

Ще троє людей з численними пораненнями також госпіталізовані, серед них 26-річна дівчина у важкому стані та ще двоє людей у стані середньої важкості. Лікарі роблять усе можливе. Трьом людям, зокрема, трирічній дитині, надали медичну допомогу на місці.

Пошуково-рятувальна операція триває. Під завалами можуть перебувати люди,
– мовиться в повідомленні.

Близько о 08:30 з-під завалів вдалося врятувати чоловіка. Таким чином, кількість постраждалих збільшилася до 8.

Наразі зниклими безвісти вважаються 12 людей, серед яких 4 дітей. Рятувально-пошукова операція триває.

Росіяни атакували Одесу

  • У ніч проти 2 березня російські військові атакували Одесу ударними безпілотними літальними апаратами. Дрони заходили з Чорного моря.
  • Першими деталями поділився голова ОВА Олег Кіпер.
  • Зауважимо, що близько 1 ночі надійшло два повідомлення від місцевих ЗМІ. Вони писали про те, що в Одеській області працює ППО. Тому мешканців області попрохали бути обережними, не ризикувати власними життями та залишатися в укриттях.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *