Їм все одно куди бити, – Зеленський про удар по Одесі під час візиту прем’єра Греції

Зеленський прокоментував ракетний удар по Одесі / Колаж 24 Каналу

00:00

Росія вдарила по Одесі тоді, коли там перебував прем’єр Греції Кіріакос Міцотакіс. Президент України не залишив це поза своєю увагою.

Росія знову вдарила по Одесі. Володимир Зеленський зазначив, що внаслідок цієї атаки є поранені та загиблі, передає 24 Канал.

Їм все одно куди бити

За словами Володимир Зеленського, і так зрозуміло, з ким ми маємо справу. Він наголосив, що росіянам все одно куди бити.

Він також розповів, що знає, що сьогодні були поранені та загиблі внаслідок російського удару. Водночас всіх деталей президент не знає.

Ось, що ми бачимо. Це показує, що нам потрібно захищатись,
– зауважив Зеленський.

Український лідер вкотре нагадав, що Україні потрібні засоби протиповітряної оборони для того, аби забезпечити захист українського неба, адже росіяни можуть цілити і в цивільних, і в військових, і в міжнародних гостей.

Водночас він також сказав, що ми все одно посилюємось кожного дня.

Росія вдарила по Одесі під час візиту до міста прем’єра Греції. Видання Protothema стверджує, що ціллю російських військ був кортеж Президента України Володимира Зеленського. За їхньою інформацією, вибух стався, коли він перебував за 150 метрів від місцеперебування грецької делегації на чолі з Міцотакісом.

Він також прокоментував удар. Грецький посадовець зазначив, що Володимир Зеленський з командою пояснювали делегації значення порту, де проходив брифінг, та розказували, що робиться для його відновлення.

Зокрема, ми побачили, яких порт зазнав руйнувань унаслідок атак. Наприкінці візиту ми почули сигнал повітряної тривоги та потужні вибухи поряд із нами,
– сказав Міцотакіс.

Після цього він наголосив, що війна стосується всіх та нікого не шкодує.

На щастя, ніхто не постраждав.

Росія вдарила по Одесі

  • Росія продовжує завдавати по Україні ударів із повітря. Зокрема, вночі проти 6 березня агресорка масовано атакувала нашу державу ударними дронами-камікадзе. Повітряні сили поінформували, що ворог запустив 42 безпілотники, однак сили протиповітряної оборони знищили 38.
  • Вибухи ще ввечері 5 березня пролунали в Одесі. Про це повідомила кореспондентка 24 Каналу. Також відомо, що їх було кілька хвиль. У частині міста зникало світло. Пізніше речниця ОК “Південь” Наталія Гуменюк розповіла, що в Одесі дрони маневрували між багатоповерхівками.
  • Крім Одеси, під ударом опинилися також Хмельницький та Суми. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *